Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, se judecă cu o femeie decedată pentru casa în care locuiește

Publicat pe

Adrian Brâncoveanu, partenerul Andreei Marin a ajuns în fața instanței din cauza unei vecine care a decedat. Consul al României în Libia, Brâncoveanu luptă deja, de doi ani, pentru casa lui, iar situația a devenit din ce în mai complicată. Obiectul procesului inițiat de acesta era legat de modificările aduse imobilului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Prezentatoarea Tv preferă să își țină relația departe de ochii curioșilor. Chiar și așa, Andreea Marin se declarată fericită și împlinită alături de iubitul ei. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani.

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, se judecă cu o femeie decedată pentru casa în care locuieșteAdrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, se judecă cu o femeie decedată pentru casa în care locuiește

Adrian Ionuț Brâncoveanu s-a născut în orașul Focașni din Județul Vrancea. Afaceristul provine dintr-o familie destul de înstărită, care deține mai multe proprietăți în România, printre care se numără și o vila cu livadă. În trecut, Brîncoveanu a fost consul la Tripoli în Libia și a locuit o perioadă în Tunisia.

Citește și: Andreea Marin, susținută de iubitul Adrian Brâncoveanu și de fiica Violeta la lansarea cărții sale:„Cand ma plangeam ca nu imi iese ceva, tatal meu…”

Citește și: Cum l-a cunoscut Andreea Marin pe Adrian Brâncoveanu:„Am ajuns să vorbim despre o situație neplăcută'

Citește și: Iulia Albu, declarații neașteptate despre Loredana Groza:”Decât ipocrizia totală a unor parașute…”

Citește și: Andreea Mantea a aflat cauza problemelor de sănătate:”Mă umflu toată și mă umplu de pete și de bube!”

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, se judecă cu o femeie decedată pentru casa în care locuiește

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin are un proces în instanță cu o femeie decedată. În urmă cu mai bine de doi ani, iubitul vedetei TV a început un proces complicat cu una dintre vecinele sale, Eugenia C. Obiectul procesului era legat de modificările aduse imobilului, fără acordul său, de femeia care locuia și care avea un apartament în respetiva vila. În imobilul respectiv, i se cerea femeii să igienizeze spațiile comune și îl autorizau pe Adrian Brîncoveanu să inițieze toate demersurile, pe cheltuielile acesteia, în cazul în care feemia nu respecta decizia executorie.

'Admite, în parte, cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul BRÎNCOVEANU ADRIAN în contradictoriu cu pârâta C. EUGENIA. Obligă pârâta să desființeze camera creată în podul imobilului situat în București, inclusiv scara de acces către pod, fereastra creată în acoperiș și instalațiile aferente camerei, precum și să refacă continuitatea planșeului de lemn de peste etaj și acoperișul, acestea urmând a fi aduse în starea anterioară efectuării lucrărilor de construcție de către aceasta. (…)Obligă pârâta să desființeze pereții de închidere ai balconului imobilului situat în București și să refacă structura inițială din lemn. Obligă pârâta să readucă spațiile WC 6 și camera de baie nr. 5 din imobilul situat în București, astfel cum au fost identificate în raportul de expertiză întocmit în cauză, în starea anterioară efectuării modificărilor', era decizia executorie a magistraților, relatează fanatik.ro.

Adrian Brâncoveanu a deschis un nou proces

Lucrurile s-au complicat, iar Adrian Brâncoveanu a deschis un nou proces pentru a-și recupera banii de la femeie. Indiferent de decizia magistraților, nu mai avea cine să o pună în practică, având în vedere că Eugenia C. s-a stins din viață. Așadar, luna trecută, iubitul Andreei Marin s-a prezentat la Judecătoria Sectorului 2 din București.

Motivul procesului inițial de acesta este cererea necontencioasă de curatelă. Procesul, în care petent este un birou de executor judecătoresc și îl are ca și creditori pe Adrian Brâncoveanu , este deschis pentru ca acestuia să i se permită să pună în practică, în numele femeii, decizia judecătorilor.

Partenerul vedetei tv trebuie să recupereze și banii pe care i-a cheltuit pentru a reface imobilul. Acest lucru ar putea să îl facă după stabilirea succesiuni și identificarea moștenitorilor femeii.

Cum a cunoscut-o Adrian Brâncoveanu pe Andreea Marin

Andreea Marin pare că și-a găsit fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu. Chiar dacă nu a vrut să povestească cum s-a lăsat cucerită de bărbat, prezentatoarea tv a mărturisit că i-au unit două evenimente dureroase.

Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta', a declarat Andreea Marin.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter