În ce relații a rămas Adrian Enache cu fosta soție: "Suntem.."

Publicat pe

Adrian Enache este un bărbat împlinit. Are o carieră de succes, dar și doi copii superbi: Diana și David. În cadrul unui interviu, artistul a vorbit despre ultima perioada din viața sa, dar și despre relația pe care o are la momentul actual cu fosta sa parteneră de viață, Corina Enache.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Enache se poate declara un bărbat împlinit. Are o carieră de succes și doi copii minunați. De curând, artistul a vorbit despre ultima perioadă din viața lui, dar și despre relația pe care o are cu fosta partenera de viață, Corina Enache.

Deși au decis să meargă pe drumuri diferite, artistul a apreciat fiecare moment petrecut cu fosta sa parteneră și chiar își păstrează o părere la fel de bună și acum despre acesta.

Citește și: Copiii lui Adrian Enache, prima apariție la TV, împreună. Cum arată Diana și David

Citește și: Cum a afectat-o pe fiica lui Adrian Enache divorțul părinților. Ce relație are Diana cu Iuliana Marciuc

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache: „Cu Diana am o relație…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Crina Abrudan de la ‘Splash, vedete la apă’. Tot ce nu știi despre ea

Cum se înțelege Adrian Enache cu fosta soție

Adrian Enache are doi copii cu două femei. A decis să se despartă de Corina Enache în 2009, chiar în anul în care cei doi împlineau 20 de ani de căsătorie. Totodată, la vremea respectivă, se tot zvonea faptul că artistul ar duce o viață dublă, având o relație de lungă durată cu actuala parteneră, Iuliana Marciuc. Însă, după despărțire, cei doi au decis să aibă o relație decentă, de dragul copilului.

În cadrul unui interviu, cântărețul a vorbit deschis despre cum se înțelege la momentul actual cu fosta soție. Despre mama Dianei spune că a rămas prieten și că au parte de o relație civilizată. De asemenea, artistul a mai adăugat că are un mare respect pentru mamele copiilor lui și că a apreciat fiecare moment lângă ele.

 „Cu fosta soție am rămas prieteni, suntem civilizați. Am un mare respect pentru mamele copiilor mei. Sunt un tată mândru, Dumnezeu mi-a dat cele mai frumoase cadouri„, a spus Adriana Enache pentru Impact.

Sunt foarte fericit

În continuare, cântărețul a mai spus că este extrem de fericit când vede la Diana și David ambele pasiuni- muzica, dar și filmul. În timp ce fata a urmat cursuri de canto la școala Ozanei Barabancea, David face o școală de televiziune. Ba chiar mai mult, vara aceasta, tânărul a primit un rol într-o serial TV și joacă și în proiectul cu Familia Adams.

Sunt foarte fericit să regăsesc la cei doi copii ai mei ambele pasiuni: muzica şi filmul. David face şcoala de televiziune a lui Vlad Ionescu. În această vară a primit oferta de a juca într-un serial tv cu adolescenţi, care va putea fi vizionat începând cu anul viitor.

Joacă, de asemenea, și în proiectul cu Familia Adams cu Catherine Zeta Jones, ceea ce e o mare realizare pentru el. Se scoală la 4 dimineața, dar are pentru ce. Filmează, și e plătit ca lumea, la 16 ani.. Și Diana la fel, tot cam la vârsta asta a câștigat primii bani, din concerte, el din filme„, a mai spus artistul pentru sursa citată anterior.

sursa foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter