Adriana, fata lui Adrian Minune, a fost victima bullying-ului: „Mulți colegi mă șicanau pentru că sunt fiica lui Minune, dar și pentru că sunt țigancă"

Publicat pe

Clipele dificile prin care a trecut Adriana, fata lui Adrian Minune. Fiica mijlocie a familiei Simionescu nu a avut mereu parte de lapte și miere. Anumite situații dificile i-au dat, în schimb, putere să meargă mai departe, să ierte și să se concentreze pe tot ce are mai bun de oferit. Adriana, fata lui Adrian Minune, a fost victima bullying-ului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adrian Minune este unul dintre maneliștii celebri din România, iar multe dintre piesele lui de suflet sunt fredonate de mulți dintre fani. Artistul se consideră un om împlinit, iar asta pentru că îl așteaptă acasă o familie superbă. Cele două fiice, Karmen și Adriana, soția lui, Cati, dar și fiul Adrian Jr. îl fac cel mai fericit tată. 

Adriana, fata lui Adrian Minune, a fost victima bullying-ului: „Mulți colegi mă șicanau pentru că sunt fiica lui Minune, dar și pentru că sunt țigancă"Adriana, fata lui Adrian Minune, a fost victima bullying-ului: „Mulți colegi mă șicanau pentru că sunt fiica lui Minune, dar și pentru că sunt țigancă"

Toți copiii lui Adrian Minune i-au moștenit talentul de a cânta. Fata lui cea mare, Karmen, este deja cunoscută și a colaborat cu nume importante din muzică, cum ar fi Bruja și Nane. La rândul său, Adriana, fiica mijlocie din familia Simionescu, a participat în 2019 la emisiunea Vocea României, de la PRO tv. Pe atunci, Horia Brenciu i-a oferit un loc în echipa lui, după ce a rămas impresionat de prestația artistei. 

Citește și: Ce tarife au cei mai scumpi maneliști din România.Adi Minune sau Florin Salam câștigă mii de euro pe noapte

Citește și: Cum arătau Costi Ioniță și Adi Minune în anii 2000, când cântau „Of, viaţa mea”

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol, după ce a rămas însărcinată:'Am stat doar în pat'

Citește și: Cum arată Corina Caciuc, la scurt timp după ce a născut.Primele imagini cu iubita lui Reghe după ce a devenit mamă

Adriana, fata lui Adrian Minune, a fost victima bullying-ului

Adriana este fiica mijlocie a lui Adrian Minune, de care e tare mândru. La doar 18 ani, tânăra muncește foarte mult pentru a-și urma visul, așa cum a învățat de la tatăl ei. Încă nu și-a găsit un gen muzical care să o reprezinte, iar asta pentru că îi plac toate. În plus, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnicul ei, cu care s-a mutat împreună. Într-un interviu acordat pentru Ego.ro, Adriana Simionescu a povestit câteva detalii din viața personală, neștiute de fani până acum. Vedeta și-a amintit cum, la școală, era tachinată din cauză că era fata lui Adrian Minune, dar și pentru că provine dintr-o familie de romi. 

„Da, mulți m-au șicanat! O grămadă, chiar clase întregi! Dar asta m-a format. Nu mă interesează părerea oamenilor răi, deși oameni foarte răi nu există până la capăt, fiecare are și ceva bun. Mă refer la acei oameni care sunt lipsiți de empatie.

Mulți colegi de școală mă șicanau pentru că sunt fiica lui Minune, dar și pentru că sunt țigancă. Da, sunt! Erau copii care auzeau pe la părinți discuții și înțelegeau lucrurile greșit. Copiii aceia vin însă acum la cluburi de manele, ascultă trapanele, copiii aceia și-au dat seama că eu nu am greșit cu nimic', a explicat ea pentru sursa citată. 

Reacția lui Adrian Minune când fata lui s-a mutat de acasă

Adriana, fata lui Adi Minune, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Nicu Armando Nicolae de ceva timp. Cei doi s-au logodit după trei ani de relație și s-au mutat împreună. Artista i-a spus marele Da!, știind că face alegerea corectă și că are lângă ea omul potrivit.

„Tata se aștepta să mă mut de acasă. Acesta este cursul firesc al vieții. I-am zis că Nicu este iubitul meu, după care venea la noi, era ceva de așteptat. Desigur, tata ne vizitează, ne ajută cu bani, dacă îi cer. Nu zice nu, ceva de genul: Gata, te-ai măritat, nu-ți mai dau bani!. E tata și așa va rămâne toată viața…', a mai continuat ea.

„E important să te cunoști pe tine înainte de a ajunge la altar'

Vedeta nu crede că s-a grăbit cu măritișul, deși are 18 ani. Pentru ea, cel mai important este să te cunoști mai bine pe tine, înainte de a face marele pas și de a merge la altar.

„Aș vrea să clarific un pic lucrurile. Important este să te cunoști mai bine, înainte de a ajunge la altar, și la bucurie și la necaz, și în momentele în care ești mai nervos. Eu, după trei ani de relație, am zis Da!, am acceptat cererea în căsătorie a logodnicului meu. La 18 ani, fetele nu mai sunt copile, sunt asumate, sunt deja mature.

Iar în cazul în care, după ce te-ai măritat, viața îl schimbă într-un om rău pe soțul tău, nu te mai identifici în această relație, nu mai există iubire și înțelegere, bineînțeles că te desparți. Eu însă sunt sigură de Nicu al meu', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter