Adriana Trandafir, fotografii emoționante de la mormântul Stelei Popescu. Ce mesaj a transmis de ziua regretatei artiste

Publicat pe

Ieri, Adriana Trandafir și-a surprins fanii din mediul online cu o serie de fotografii de la mormântul Stelei Popescu. Aceasta ar fi împlinit 86 de ani pe 21 decembrie, iar colega ei de breaslă a marcat momentul prin intermediul unui mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marii artiști ai țării dispar tot mai mulți cu fiecare an, iar Adriana Trandafir a ținut să aducă astfel un omagiu unei actrițe pe care a iubit-o, postând pe contul său de socializare un mesaj tulburător și mai multe fotografii de la mormântul Stelei Popescu. Actrița a mărturisit că în fiecare an, de ziua ei de naștere, merge la mormântul Stelei, pentru a aprinde o lumânare.

Adriana Trandafir, fotografii emoționante de la mormântul Stelei Popescu. Ce mesaj a transmis de ziua regretatei artisteAdriana Trandafir, fotografii emoționante de la mormântul Stelei Popescu. Ce mesaj a transmis de ziua regretatei artiste

Adriana Trandafir merge la mormântul Stelei Popescu, în fiecare an, pe 21 decembrie

Pe data de 21 decembrie Stela Popescu ar fi împlinit 86 de ani. Printre cei care și-au amintit cu nostalgie de ziua de naștere a regretatei actrițe se numără și Adriana Trandafir. Din nefericire, pe 23 noiembrie 2017, marea actriță a încetat din viață în mod neașteptat, lăsând în urmă o importantă moștenire artistică.

Citește și: Cine le-a convins pe Maria Speranța și Adriana Trandafir să participe împreună la Asia Express: „A fost greu”

Citește și: Cum a schimbat Asia Express relația dintre Adriana Trandafir și Maria Speranța: „Nu mai suntem mamă-fiică…”

Citește și: Elwira și Mihai Petre, pictorial de familie, alături de cele două fiice, după Asia Express! Ce vor face cu marele premiu: „Vom investi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Câți bani câștigă Ioana Tufaru și soțul ei lunar:„Ionuț nu mai lucrează din cauza…’

Și cum ieri regretata actriță ar fi împlinit 86 de ani, Adriana Trandafir a ținut să nu lase momentul să treacă neobservat. A mers la mormântul Stelei Popescu și a aprins o lumânare, după care a postat pe conturile sale de socializare o serie de fotografii, însoțite de un mesaj dureros și, în egală măsură, emoționant.

La Cernica, dis-de-dimineaţă, gerul s-a îmbrăţişat cu linistea şi pacea eternă!

STELA POPESCU zâmbeşte şi în jurul ei este cald şi bine.

Ca de fiecare dată, de ziua ei, îi fac o vizită, să mai stăm de vorbă şi să mai tăifăsuim, aşa ca pe vremuri!

Îi spun că nu am uitat-o, că este în sufletul fiecarui spectator, pentru care a ars ca o lumânare de la amîndouă capetele deodată, o viaţă de om, că ne este dor şi durerea ne apasă greu, că nu mai este nimic din ce a fost şi nici nu ştim ce o să mai fie!

A zâmbit din nou şi mi-a spus: nu vă pierdeţi speranta, luptaţi pentru fiecare colţ de pământ românesc, pentru demnitate şi iubirea de oameni!

Fiţi mai buni, iubiţi mai mult si să nu uitaţi să zâmbiţi!

VIAŢA NU ARE ROATĂ DE REZERVĂ!', a transmis Adriana Trandafir.

Stela Popescu nu a fost uitată de publicul ei

Postarea actriței Adriana Trandafir a avut ecou atât pe Facebook, cât și pe Instagram, unde s-au adunat nenumărate comentarii, doavadă că oamenii care au iubit-o atît de mult pe regretata actriță nu au uitat-o nici la patru ani de la trecerea ei la cele veșnice.

„Azi am avut senzația că îi aud vocea la TV!! Nu știam că e ziua ei… Am plâns când a murit de parcă făcea parte din familia mea…', „Va fi în inimile noastre mereu!', „Of! Draga mea! Cât de mult am iubit-o! Cât de mult ne-a iubit!', „Veșnica odihnă!', sunt doar câteva dintre comentariile celor care au iubit-o pe Stela Popescu.

De altfel, cea mai bună dovadă că marea actriță nu a fost uitată este chiar mormântul Stelei Popescu, unde sunt permanent o mulțime de flori și de candele aprinse, iar acum, în apropierea Sărbătorilor, coronițe de brad și Crăciunițe.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă