Boala care îl chinuie pe Cristi Borcea de 11 ani: "Iau câte cinci pastile pe zi"

Publicat pe

Cristi Borcea se confruntă cu probleme de sănătate. Fostul președinte executiv și acțional al clubului Dinamo a mărturisit că nu reușește să se odihnească, motiv pentru care ia cinci pastile pe zi. Soțul Valentinei Pelinel a declarat că se confruntă cu această boală de 11 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea suferă de o formă rară de insomnie acută. Fostul soț al Mihaelei Borcea a fost eliberat din închisoare în noiembrie 2020 și a suferit două operații de cord. În vârstă de 51 de ani, fostul acționat al clubului Dinamo trece printr-o perioadă dificilă.

Boala care îl chinuie pe Cristi Borcea de 11 ani: "Iau câte cinci pastile pe zi"Boala care îl chinuie pe Cristi Borcea de 11 ani: "Iau câte cinci pastile pe zi"

Fostul sportiv reușește să doarmă doar cu ajutorul pastilelor. Acest timp de tulburare a somnului este una care se manifestă pe termen scurt și trece de la sine în câteva săptămâni. Cu toate astea, Cristi Borcea se luptă cu această afecțiune de 11 ani și se pare că emoțiile ar fi cele care ar declanșa insomnia de care suferă acesta.

Citește și: Valentina Pelinel a împlinit 41 de ani. Ce mesaj a postat soția lui Cristi Borcea:„Cu suișuri și coborâșuri…'

Citește și: Cum reușește Valentina Pelinel să-l țină pe Cristi Borcea lângă ea:”Libertatea pe care o acorzi…”

Citește și: Niculina Stoican are rate de 6000 de lei pe lună!Ce venituri are artista

Citește și: Șeicul Dubaiului îi va plăti fostei soții 650 de milioane de euro, după divorț.Ce se întâmplă cu cei doi copii

Cristi Borcea are probleme cu somnul

Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare anul trecut, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Soțul Valentinei Pelinel are insomnii, motiv pentru care trece printr-o perioadă tulbure. Medicii îl țin sub supraveghere în urma operațiilor suferite la inimă, iar starea lui este stabilă. Chiar și așa, fostul președinte al clubului dinamovist depinde de pastilele pe care care trebuie să le ia în fiecare zi. „Nu dorm noaptea, iau cinci pastile pe zi', a mărturisit acesta.

Borcea a primit ajutor si din partea lui Ion Țiriac care i-a recomandat un medic în Germania, dar nici acesta nu a reușit să-i rezolve problema. Cu toate astea, Borcea declară că datorită acestei afecțiuni s-a apucat de citit în închisoare.

Boala care îl chinuie pe Cristi Borcea de 11 ani

Afaceristul a povestit care a fost motivul și când a început să aibă insomnii. Potrivit acestuia, se pare că motivul problemelor de sănătate este o consecință a implicării sale în fotbal. Borcea nu regretă că a fost la conducerea clubului Dinamo, dar acela a fost momentul în care a început să aibă probleme de sănătate. Chiar și așa, Borcea se bucură de momentele petrecute alături de familia sa, iar copiii sunt cei care îl fac fericit.

'Am pierdut mult, cel mai mult am pierdut sănătatea. Nu dorm noaptea, iau cinci pastile pe zi, două operaţii pe cord, două divorţuri, mai mult ce sa pierzi? Plus atâtea milioane. Am norocul că am o familie extraordinară, o soţie deosebită, care mă întelege că sunt momente grele prin ce am trecut (…). Le-am zis ca e fotbalul pe primul plan', a spus Borcea, potrivit Libertateapentrufemei.ro.

Borcea, detalii despre viața din spatele gratiilor

Cristi Borcea a terminat perioada de detenție și a fost eliberat condiționat în noiembrie 2020. A doua perioadă în care a fost încarcerat a durat 9 luni și a venit ca urmare a unei condamnări pe care a primit-o în dosarul cu retrocedarea ilegală de terenuri. În prezent, omul de afaceri și-a reluat viața, dar a rămas cu traume puternice din vremea în care a stat în pușcărie.

„Am fost un deținut ca orice deținut, dar datorită notorietății am avut și avantaje și dezavantaje. Norocul meu a fost cu Giovanni Becali și cu Victor Becali. Niciodată nu am avut cameră de hotel, bandă de fitness, bicicletă. Nu a fost niciodată demisă conducerea de acolo. În prima seară când m-am dus la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele„, a spus Borcea in emisiune lui Denise Rifai.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter