Alex Bodi, primele declarații despre presupusa întâlnire cu Bianca Drăgușanu din Dubai: "Am și video făcut la masa lor"

Publicat pe

Cu doar câteva zile în urmă, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost surprinși în același club, în Dubai. Fanii s-au întrebat dacă nu cumva au decis să-și mai acorde o șansă, însă omul de afaceri vine și spune adevărul despre presupusa întâlnire. Iată ce s-ar fi întâmplat, de fapt, și cum au ajuns să petreacă în aceeași locație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi este din nou în atenția publicului, asta după ce a postat mai multe fotografii dintr-un club din Dubai, în care se afla și Bianca Drăgușanu cu prietenele ei. Fanii s-au întrebat imediat dacă universul lucrează la o împăcare sau dacă cei doi chiar și-au dat o întâlnire.

Alex Bodi, primele declarații despre presupusa întâlnire cu Bianca Drăgușanu din Dubai: "Am și video făcut la masa lor"Alex Bodi, primele declarații despre presupusa întâlnire cu Bianca Drăgușanu din Dubai: "Am și video făcut la masa lor"

În cadrul unui interviu, omul de afaceri a spus adevărul despre presupusa întâlnire cu fosta lui soție, din Dubai. Bărbatul a venit chiar și cu o dovadă clară, pentru a clarifica lucrurile. Iată ce s-ar fi întâmplat, de fapt, la clubul respectiv.

Citește și: Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au petrecut în același club, în Dubai.Cum au fost surprinși

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială:Nu e o surpriză

Citește și: Elly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu vor fi părinți pentru prima oară.Ce sex are bebelușul

Citește și: Cine este Iman Abushov de la Chefi fără limite.A lucrat la ambasadă

Alex Bodi, primele declarații despre presupusa întâlnire cu Bianca Drăgușanu din Dubai

Weekend-ul trecut, Alex Bodi, înconjurat de prietenii lui, a petrecut într-o locație de vis din Dubai. Ei bine, bărbatul a plecat fără noua lui cucerire, Ema Uta. Cu toate acestea, s-a simțit bine, iar dovada stă în fotografiile postate pe rețelelele de socializare.

Soarta a făcut ca și Bianca Drăgușanu să fie în același club, în aceeași seară, cu prietenele ei. Imagini de acolo au fost postate și de frumoasa blondină. După ce au văzut pozele respective, fanii s-au întrebat dacă nu cumva cei doi foști soți au decis să-și mai acorde o șansă.

Însă, omul de afaceri a venit și a spus adevărul despre această presupusă întâlnire. Mai exact, Alex Bodi a declarat că fosta lui parteneră de viață nu a fost prezenă în clubul respectiv, ci doar o prietenă de-a ei

Ba chiar mai mult, pentru a avea o dovadă clară, a făcut o filmare cu persoanele care se aflau la masa respectivă. Ce să vezi?! Bianca lipsea cu desăvârșire, însă prietena ei a decis să îi dea tag într-o postare pe Instagram, la intimidare, după câte spune Bodi.

Nu era Bianca Drăgușanu în club. Era prietena ei și probabil i-a dat tag așa la intimidare. Bianca nu era în clubul acela. Garantat! Dacă susține că era ea în clubul respectiv, voi trimite niște capturi cu imagini de la masa aceea, unde nu era nicio Bianca Drăgușanu. Eu am fost în acel club. Într-adevăr, într-un colțișor era acolo și o prietenă de-ale ei, care cu siguranță filma și făcea anumite postări și i-ar fi dat tag și Biancăi. Dar ea nu a fost acolo, 100%. Am și video făcut special la masa lor, în caz că se specula așa ceva, mă așteptam.”, a declarat Alex Bodi, pentru WOWbiz.ro.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter