Alex Velea, adevărul despre relația cu Zanni, după ce s-a spus că s-au certat: „Viața e plină de neprevăzut” / EXCLUSIV

Publicat pe

Alex Velea este un artist complet și un familist convins. Colegii săi au devenit, în timp, atât de apropiați, ca și cum ar face familia lui. Ține enorm de mult la ei, îi sprijină în orice situație și le arată ce înseamnă, cu adevărat, prietenia. În timp, el a legat o frumoasă amiciție și cu Zanni. La un moment dat, s-a spus că cei doi s-ar fi certat, zvonuri infirmate imediat de iubitul Antoniei. În noul număr al revistei VIVA!, cel de ianuarie, cântărețul ne-a spus cum stau, de fapt, lucrurile între ei. Iată confesiunea emoționantă a vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bună, Alex! A trecut mult timp de când nu am mai vorbit, așa că sunt convinsă că ai multe să ne povestești. Pentru început, spune-ne ce faci! Cum ești în această perioadă?

Hey! Salutare tuturor! Sunt bine, mulțumesc! Aproape la fel cum știți. Nu s-au schimbat prea multe în viața mea. Muncesc la fel de mult. Îmi dedic timpul muzicii și studioului, dar, evident, familia este prioritară, așa că am devenit un pic mai organizat.

Alex Velea, adevărul despre relația cu Zanni, după ce s-a spus că s-au certat: „Viața e plină de neprevăzut' / EXCLUSIVAlex Velea, adevărul despre relația cu Zanni, după ce s-a spus că s-au certat: „Viața e plină de neprevăzut' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a cucerit-o Alex Velea pe Antonia:„Am apreciat foarte mult la el că…'

Citește și: De ce s-au certat Connect-R și Alex Velea:”Eram frustrat”

Citește și: Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Laurențiu Reghecampf:„Jenant. De azi, ne dezicem definitiv de acest personaj'

Citește și: Liviu Vârciu a plâns la TV când a vorbit despre tatăl și fratele lui, care au murit:„Un an foarte greu'

Alex Velea, adevărul despre relația cu Zanni, după ce s-a spus că s-au certat

Știm cât de apropiat ești de Zanni și cât de mult l-ai ajutat. La un moment dat, însă, ai primit un avertisment din partea lui Cătălin Moroșanu în ceea ce-l privește: „Vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște!. De asemenea, chiar recent au existat zvonuri că tu și Zanni v-ați fi certat. Ai infirmat imediat, însă îndrăznesc să te întreb: cum stau, de fapt, lucrurile între voi, dincolo de tot ceea ce se aude?

Zanni e copilu meu de suflet. A avut o mică depresie de care a reușit să treacă. Să nu uitați că a crescut fără părinți, iar anul acesta a stat șase luni în junglă. A fost puțin debusolat, dar de-aia mă are pe mine. Ca să-l ancorez în realitate și să-i explic că viața e plină de neprevăzut, dar că e frumoasă și trebuie trăită intens, indiferent de ce zice „stânga sau dreapta.

Zanni a reușit să-și îndeplinească visul, și-a luat, în sfârșit, un apartament… S-a schimbat ceva de când e „la casa lui? Cum îl simți?

Încă nu-și dă seama ce a realizat tocmai pentru că a fost mereu „în priză. Toată lumea l-a zăpăcit de creieri cu întrebări, cu interviuri. L-au agitat și nu i-au dat răgaz să se adune și să se bucure un pic de el și de această mică/mare realizare.

Alex Velea: „Zanni e copilu meu de suflet'

Chiar, l-ai vizitat în noua locuință? Dă-ne câteva detalii, cum arată totul? Ce ți-a atras atenția în mod deosebit?

Încă și-o amenajează. Vreau să mă duc când e totul pus la punct și să îl felicit a mia oară. Real… și dacă își lua un coteț, tot eram mândru de el, pentru că ați văzut ce fire are. Bătăios, ambițios, dar cu o inimă curată.

Tu și Antonia ați dat viața la bloc pe viața la casă, ceea ce vă doreați de mult. În mod sigur, mulți sunt curioși: spune-ne, cum arată casa voastră? Care sunt primele lucruri care îți vin în minte atunci când te gândești la „acasă?

Acasă este acolo unde e familia mea. Puteam fi fericiți și într-o casă mult mai mică. Dumnezeu a fost bun cu noi și ne-a oferit viața pe care ne-o doream. Facem bani mai mulți decât am visat când eram copii și ne-am apucat de muzică. Stăm într-o casă frumoasă cu lac și, când ajungem în ea, simțim că îi aparținem de când ne știm. Ne relaxează locația și peisajul. Avem planuri de extindere, dar sunt doar în faza de „proiect.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Instagram, PR

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă