Ce spune Alex Velea despre împăcarea cu Lino Golden și Mario Fresh: ”Am spus lucruri pe care le-am regretat, dar...”

Publicat pe

Alex Velea exclude orice împăcare cu Lino Golden și Mario Fresh. În urmă cu câțiva ani, soțul Antoniei îi lansa în industria muzicală pe Lino Golden și Mario Fresh. Deși la acea vreme cei doi erau precum copiii artistului, ulterior au existat anumite conflicte în familia Golden Gang. Alex Velea susținea că protejații lui l-au trădat, iar de atunci lucrurile nu s-au mai așezat. Acum, acesta a vorbit despre sentimentele pe care le are față de Lino și Mario.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți muzicali din România. Acesta a lansat de-a lungul timpului multe persoane în această industrie și i-a ajutat să își creeze o imagine. Printre oamenii ajutați se numără inclusiv Mario Fresh și Lino Golden. Cei doi au fost precum copiii artistului, însă ulterior s-au certat la cuțite. Nici în ziua de astăzi nu au reluat prietenia, iar Alex Velea a făcut o serie de declarații cu privire la foștii lui protejați.

Ce spune Alex Velea despre împăcarea cu Lino Golden și Mario Fresh: 'Am spus lucruri pe care le-am regretat, dar...'Ce spune Alex Velea despre împăcarea cu Lino Golden și Mario Fresh: 'Am spus lucruri pe care le-am regretat, dar...'

Acesta susține că nu mai există nicio cale de împăcare între ei și că nu crede că îi va mai ajuta pe viitor. În schimb, artistul a subliniat că va fi alături de alți tineri talentați.

Citește și: Ce spune Alex Velea despre presupusa ceartă cu Zanni:„De treaba asta se poate vindeca singur'

Citește și: Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea:”Ești ca o poezie…”

Citește și: Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță, alături de noua sa iubită:„În momentul de față am o relație!'

Citește și: Unde s-a mutat Liviu Dragnea, după ce s-ar fi certat cu Irina Tănase.Ce a făcut de ziua lui, în lipsa iubitei

Alex Velea exclude orice împăcare cu Lino Golden și Mario Fresh

Lino Golden și Mario Fresh au avut parte de foarte mult ajutor din partea lui Alex Velea în momentul în care s-au lansat în industria muzicală. Deși cei trei păreau de nedespărțit, în urmă cu câțiva ani au început controversele. La momentul respectiv, soțul Antoniei susținea că a fost trădat de cei doi protejați ai săi. Acum, el a făcut o serie de declarații cu privire la întreg subiectul. Velea nu regretă că i-a ajutat, însă a subliniat că nu va mai exista nicio împăcare pe viitor.

 'Am spus lucruri pe care le-am regretat, cu toții am făcut asta, dar am știut sa îmi cer scuze dacă am exagerat sau dacă am jignit pe cineva prin prisma nervilor. Eu i-am iertat de mult timp, dar nu mai există cale de împăcare. Nu ma interesează dacă le este bine sau rău și nu cred că le voi întinde vreo mână de ajutor la nevoie', a spus el la Antena Stars.

„Nu știu dacă i-aș mai ajuta pe ei'

Deși Alex Velea a fost trădat de oamenii pe care i-a considerat cei mai buni prieteni, acesta nu exlude varianta în care va fi alături de alte persoane. El își cunoaște calitățile și defectele, iar din acest motiv știe că nu trebuie să ia decizii la nervi.

'Nu știu dacă i-aș mai ajuta pe ei, dar i-aș ajuta pe alții. Dezamăgirea mai mare este atunci când spun lucruri mincinoase.A fost pe față toată treaba, nu aveau cum să nu recunoască când știe toată lumea ce s-a întâmplat. Și eu sunt pașnic, dar sunt mai degrabă ca un foc de paie, pentru că mă aprind extrem de repede, dar îmi trece la fel de repede', a mai spus el pentru sursa citată.

„Nu regret că i-am ajutat'

Alex Velea susține că nu regretă nicio clipă faptul că i-a ajutat pe cei doi să își creeze o imagine în showbizul românesc. Ba mai mult, el consideră că le-ar fi putut face mult mai mult rău, însă nu și-a dorit acest lucru.

'Mai bine că s-a întâmplat așa. Nu regret că i-am ajutat. Eu am încercat să mă abțin, să nu zic prea multe, să nu jignesc, pentru că lumea știe doar anumite aspecte. Puteam să plusez și să zic ajutorul din spatele ajutorului', a mai spus el.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter