Alexandra Stan de la Survivor are o soră pe care a ținut-o ascunsă, până acum. Cum arată Andreea și ce a declarat despre artistă

Publicat pe

Dacă pe Alexandra Stan o cunoaște o lume întreagă, datorită succesului internațional, puțină lume știa cum arată sora ei, Andreea. Cele două seamănă la chip, dar artista este blondă, în timp ce sora ei este brunetă. Chiar dacă Alexandra este vedetă, sora ei nu îi împărtășește dorința de a fi în lumina reflectoarelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Acum, bruneta a decis să iasă la iveală și să își susțină sora într-o emisiune. Andreea a declarat că Alexandra Stan este cât se poate de onestă în timpul concursului Survivor din 2021. Mai mult decât atât, Andreea a oferit și detalii despre iubitul misterios al Faimoasei.

Bruneta a fost invitată în emisiunea Ștafeta Mixtă, unde a vorbit despre Faimoasă. Aici, sora cântăreței a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața Alexandrei Stan. Se înțelege foarte bine cu artista de la Survivor, fiindu-i mereu alături la nevoie.

Alexandra Stan de la Survivor are o soră pe care a ținut-o ascunsă, până acum. Cum arată Andreea și ce a declarat despre artistăAlexandra Stan de la Survivor are o soră pe care a ținut-o ascunsă, până acum. Cum arată Andreea și ce a declarat despre artistă

Cum arată sora Alexandrei Stan

Ce se știe cu siguranță despre sora Alexandrei este că s-a căsătorit în anul 2013. Acum are și copii, conform spuselor ei din emisiunea citată anterior. Ea a povestit și despre trauma prin care a trecut Alexandra, din cauza loviturilor încasate din partea fostului iubit și impresar.

'Mi-am dat seama cât de tare suferă, că nu este niciun soi de truc de a impresiona publicul cu plânsete. Nu cred că a trecut peste momentele acelea. Drept urmare reacția ei de acum din competiție… Nu cred că poți să treci. Numai cine trece prin asta poate să înțeleagă.

A făcut terapie și a spus tot timpul asta. Și că fără terapie nu avea cum să depășească momentul. Dar au rămas acolo rănile, drept urmare, nu suportă violența de niciun fel, nici fizică, nici verbală', a spus bruneta, la 'Ștafeta mixtă', potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Culiță Sterp a jignit-o pe Alexandra Stan, la Survivor: „Avem câteva specimene…'

Citește și: Tachinări între Alexandra Stan și Zanni, la Survivor: „Dorm în același pat în fiecare seară, se ceartă în fiecare zi. Se iubesc'

Citește și: Cine este Ana Porgras, noua concurentă din echipa Faimoșilor, la Survivor

Ce spunea Alexandra Stan despre sora ei, Andreea

În anul 2013, atunci când sora ei și-a unit destinul cu alesul inimii ei, Alexandra făcea o declarație emoționantă: „Sora mea şi cumnatul meu, v-am spus că merg la nuntă. Cei mai frumoşi!”. Mai mult decât atât, Alexandra i-a și botezat băiețelul surorii ei. Andreea are un băiat în vârstă de opt ani și o fetiță de 11 ani.

'Are tot timpul așteptări de la oameni. Crede că dacă ea oferă sinceritate și afecțiune, oamenii îi vor întoarce, lucru care nu ni se întâmplă niciunuia în viața de zi cu zi. Au fost și momente cu Georgiana, când s-a văzut că a compătimit-o de fiecare dată și mergea după ea să o liniștească când ceilalți îi vorbeau urât. Dar pe altă parte Georgiana o nominaliza…', a mai povestit Andreea, sora artistei.

Cine este Alexandra Stan de la Survivor

Alexandra Stan a lansat de-a lungul carierei o serie de melodii care au devenit rapid hituri, atât în țară, cât și la nivel internațional. Printre acestea, enumerăm succesul răsunător pe care l-a avut hit-ul Mister Saxobeat, cu care a scris istorie, atât în topurile radiourilor, cât și pe platformele de streaming online.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter