Roxana Ghiță s-a despărțit de iubit, înainte de plecarea la Survivor! Avea o relație de peste 3 ani

Publicat pe

Roxana Ghiță de la Survivor a trecut prin momente dificile înainte de plecarea în Republica Dominicană. Războinica ar fi încheiat o relație de lungă durată înainte de a intra în competiție, fără să fie clare motivele pentru care au ajuns la despărțire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ghiță a trecut prin momente grele înainte de a intra în cometiția Survivor. Războinica luptă pentru marele premiu, însă tot o luptă se dă și în sufletul ei.

Concurenta a reușit, într-un timp scurt, să câștige mulți admiratori, dat fiind că în prima săptămână a fost pe primul loc în topul preferințelor publicului.

Roxana Ghiță s-a despărțit de iubit, înainte de plecarea la Survivor! Avea o relație de peste 3 aniRoxana Ghiță s-a despărțit de iubit, înainte de plecarea la Survivor! Avea o relație de peste 3 ani

Roxana Ghiță se mutase cu iubitul ei

Roxana Ghiță avea o relație de 3 ani și jumătate cu Eduard, iar lucrurile păreau se meargă excelent în relație. Cei doi făcuseră deja și următorul pas în relație, anunțând că locuiesc împreună, după ce au plecat la studii în Anglia.

Ruptura între cei doi s-a produs în urmă cu câteva luni, înainte de plecarea Roxanei Ghiță la Survivor. Războinica nu a mai publicat fotografii cu partenerul ei. Mai mult, acesta a început să pozeze alături de o altă tânără, de care pare să-l lege mai mult decât o simplă prietenie, potrivit kanald.ro.

Până la acest moment nu se cunosc motivele care ar fi dus la despărțirea celor doi.

Citește și: Cu cine doarme Roxana Ghiță, la Survivor.Colegul ei războinic s-a dat de gol

Citește și: Cine este Roxana Ghiță de la Survivor.A fost olimpică la matematică

Citește și: Daniel Pavel a spus toate secretele de la Survivor.Ce relație are prezentatorul Tv cu concurenții și ce nu are voie să facă, în concurs / EXCLUSIV

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor și iubita lui au împlinit un an de relație!Ce mesaj i-a transmis Daniela

Roxana Ghiță i-a atras atenția lui Jador

Dintre concurentele din echipa albastră, Roxana Ghiță i-a atras atenția în mod special Faimosului. Războinica, însă, nu i-a acordat prea mare atenție colegului ei.

'Dacă stau mai bine să mă gândesc, cred că am văzut o fată de la războinici și simt că mă înțeleg foarte bine cu ea pentru că are un trup foarte mare și foarte mititel aici, în talie, e cum îmi place mie. Cred că o să fac niște legături să combinăm taberele să nu mai fie nimeni dușman cu nimeni',  a precizat Jador la un moment dat.

În camp, Roxana Ghiță doarme alături de Musty Camara. Chiar concurentul s-a dat de gol în timpul unei discuții aprinse cu ceilalți concurenți.

„Partea cealaltă nu aveam cum să o rup pentru că dormeam cu Roxi în același loc.Era inutil', a spus Musty, care i-a dat de gol pe cei doi concurenți.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter