Gestul făcut de Alexandra Stan, după ce a câștigat primii bani din muzică: „I-am cumpărat o mașină”

Publicat pe

Gestul făcut de Alexandra Stan, după ce a câștigat primii bani din muzică. Artista nu se ferește să le arate celor dragi cât de mult îi iubește, indiferent dacă e vorba despre a le fi alături sau a le cumpăra cadouri. Vedeta este, de altfel, foarte apropiată de familie, pentru care ar face orice. Recent, cântăreața a povestit ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan este un adevărat artist internațional. Milioane de fani, atât din lumea întreagă, cât și de la noi, o apreciază pentru look-ul unic pe care îl afișează atât în videoclipurile ei, cât și în spațiul public. Mai mult, cântăreața este foarte talentată, iar melodiile ei sunt fredonate la tot pasul. 

Gestul făcut de Alexandra Stan, după ce a câștigat primii bani din muzică: „I-am cumpărat o mașină'Gestul făcut de Alexandra Stan, după ce a câștigat primii bani din muzică: „I-am cumpărat o mașină'

Frumoasa artistă a știut de mică faptul că asta vrea să facă toată viața. Mai mult, și-a cunoscut valoarea încă din copilărie, când le cânta vecinilor. Vedeta îi considera adevărați telespectatori, care mai târziu s-au adunat și adunat, până când ea a format o comunitate foarte puternică, care o susține. 

Citește și: Cum și-a revenit Alexandra Stan după divorțul de Emanuel Necatu:„Sunt foarte bine'

Citește și: Cum a trecut Alexandra Stan peste divorț:„Soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment' / EXCLUSIV

Citește și: Ce voia Anda Adam să facă cu casa din Bragadiru, din care a fost evacuată:„Am pierdut atâta timp și bani ca să îi fac…'

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv:'Eram mereu supărată, plânsă… nu ne mai înțelegeam'

Gestul făcut de Alexandra Stan, după ce a câștigat primii bani din muzică

Într-un interviu acordat pentru Ego.ro, Alexandra Stan a vorbit despre copilăria ei și cum a debutat în muzică. La fel de sinceră ca de fiecare dată, artista a spus care a fost primul lucru pe care l-a făcut atunci când și-a câștigat banii din meseria ei și anume, muzica. 

„Îmi amintesc că din primii bani câștigați am pus deoparte și am strâns până i-am luat surorii mele o mașină. Mi-am dorit mult să fac asta. Îmi ajut familia și acum, e o responsabilitate pe care mi-am asumat-o și o fac cu drag', a mărturisit ea. 

Alexandra Stan: „Nu am avut stilist'

Vedeta a dezvăluit că, atunci când a intrat în industria muzicii, nu avea stilist și era mai greu cu ținutele: „a fost mai greu la început, mai împrumutam de la sora mea mai mare, de la prietene, mai combinam eu articole. Nu am avut stilist și nu am băgat bani în asta, o situație care mă măcina când vedeam cum erau echipele artistelor din afară cu care eu cântam pe aceeași scenă. Dar cumva și treaba asta m-a întărit și m-a determinat să-mi dau seama ce îmi doresc de fapt și să muncesc mai mult ca să obțin ce îmi doresc.', a mai mărturisit artista pentru sursa citată.

Alexandra Stan și-a lansat un nou album 

Recent, solista și-a lansat noul album, Rainbows. Ținuta, formată dintr-un body cu corset a stârnit mai multe controverse în mediul online. Unii dintre internauți consideră că artista s-a expus într-un mod mult prea îndrăzneț.

„Am avut un body cu corset de zici că eram la un concurs de cabaret. Dacă pe copertă eram dezbrăcată, nu puteam să vin așa la eveniment. Au fost unii care au fost hateri și unii care nu. Nu prea mă mai afectează astfel de lucruri”, a povestit Alexandra Stan pentru PRO FM.

Ea a fost întrebată, la evenimentul de lansare a albumului, de ce simte nevoia în ultima perioadă să se promoveze tot mai dezbrăcată. Vedeta a pozat complet goală și pentru coperta albumului Rainbows.

„Este coperta albumului meu. Albumul ăsta mă reprezintă în totalitate, asta sunt eu «Rainbows». Am avut curajul și puterea de a mă arăta așa în fața oamenilor, dar dincolo de această aparență stă un talent și o muncă de 12 ani, cu o echipă numeroasă.

Îmi doresc să nu mai conteze imaginea și felul în care te prezinți fizic oamenilor, cât contează toată munca depusă. Uită-te câți oameni au fost aici în seara asta! Cred că ar fi mai bine să schimbăm tonul întrebărilor! Să nu înțeleagă lumea că eu mă dezbrac așa… da, mă dezbrac la duș, în baie, cum se dezbracă toată lumea!', a declarat Alexandra Stan, pentru Click!.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter