Alexandra Ungureanu, despre concurentele din noul sezon Bravo, ai stil: „Cel mai mult mi-a plăcut de ...”

Publicat pe

Ce părere are Alexandra Ungureanu despre concurentele Bravo, ai stil. Cântăreața, care a câștigat în urmă cu un an premiul cel mare al emisiunii, și-a spus punctul de vedere referitor la noile concurente ale showului de la Kanal D. Aceasta a recunoscut care dintre fete i-a atras atenția din punct de vedere stilistic, dar și cu care s-ar putea înțelege dacă ar fi în competiție. Alexandra Ungureanu privește cu nostalgie emisiunea și remarcă faptul că e mult mai diferită, comparativ cu anul în care ea se prezenta în fața juraților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu a fost cea care a câștigat sezonul trecut al emisiuni „Bravo, ai stil!'. Cântăreața a atras atât simpatia publicului, cât și pe cea a juraților datorită ținutelor ei impresionante, dar și a caracterului său diplomat. Acum, ea și-a spus punctul de vedere referitor la noul sezon al showului, dezvăluind care dintre concurente i-a atras atenția. Ba mai mult, ea a mărturisit și cu ce persoană s-ar înțelege dacă ar concura din nou.

Aceasta a subliniat faptul că vede diferențe între sezonul care se filmează în acest moment și cel în care a participat ea. Vedeta susține că le admiră pe fete pentru că, până în acest moment, nu au avut scandaluri nefondate.

Citește și: Alexandra Ungureanu, tot ce nu s-a văzut la TV, la Asia Express:”Realitatea părea un coşmar”/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Ungureanu își dorește un copil:”Caut un bărbat care…”

Citește și: Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu:„Se putea mai bine de atât'

Citește și: Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, s-a înscris la Survivor.Cum s-a lăudat prietenilor

Ce părere are Alexandra Ungureanu despre concurentele Bravo, ai stil

Câștigătoarea Bravo, ai stil a povestit despre cum vede ea showul, din exterior. Aceasta admiră faptul că fetele nu au început să se certe din nimicuri și le apreciază atât personal, cât și stilistic. Alexandra Ungureanu a dezvăluit care dintre concurente este preferata ei. Aceasta spune că Mădălina Pamfile i-a atras atenția atât datorită atitudinii sale, dar și a ținutelor pe care le prezintă.

„Cel mai mult mi-a plăcut până acum, din punct de vedere stilistic, Mădălina Pamfile. Nu știam cine este până să apară în emisiune. Fata a demonstrat că are atitudine și știe să-și poarte ținutele. E extrem de frumoasă. De fapt, toate sunt foarte frumoase. Uneori mă uit la emisiune și am senzația că este un concurs de Miss', a declarat  Alexandra Ungureanu pentru Fanatik.

Alexandra Ungureanu, despre Rux: „Are un gen pe care nu-l înțeleg'

Aceasta și-a spus părerea și despre alte concurente în afară de cea pe care o favorizează. Asfel, îndreptându-se discuția către Rux și Opulență, Alexandra Ungureanu remarcă faptul că nu e la fel ca pe online. Ba mai mult, spune că creatoarea de conținut are un gen pe care cântăreața nu îl poate înțelege.

„Rux se detașează clar de restul ca apariție, dar are un gen pe care, totuși, nu-l înțeleg. E introvertită, destul de diferită de personajul pe care l-a creat în mediul online, din câte am înțeles. Vine cu chestii destul de îndrăznețe. Problema e că nu le duce până la capăt', este opinia câștigătoarei Bravo, ai stil despre Rux.

Cu cine s-ar înțelege dacă ar concura acum

Întrebată cu ce fată s-ar înțelege dacă ar concura acum la Bravo, ai stil!, Alexandra Ungureanu nu a stat prea mult pe gânduri și a spus clar: Anda Adam. Motivele care stau la baza răspunsului sunt direct conectate cu faptul că cele două sunt colege de breaslă și din aceeași generație.

Cu Anda cred că aș rezona. Suntem colege de breaslă, cumva din aceeași generație. Cred că m-aș înțelege cu toate. Depinde de context, de situațiile care s-ar crea. N-ai de unde să știi până nu ești acolo', a completat artista.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter