Alexandra Ungureanu și-a făcut prima intervenție estetică. A rezolvat o problemă moștenită din familie

Publicat pe

Alexandra Ungureanu a decis să apeleze pentru prima oară la medicul estetician. Vedeta este foarte atentă la imaginea sa, motivul pentru care s-a hotărât să își facă o intervenție estetică. Cântăreața era nemulțumită de un detaliu estetic care a devenit din ce în ce mai accentuat, așa că s-a lăsat pe mâna specialiștilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de-a lungul anilor piesele sale au devenit hit-uri. Aceasta a participat alături de mama sa la Asia Express, sezonul patru, alături de care a trăit momente de neuitat.

În ultima perioadă, artista s-a simțit nemulțumită de șanțurile nazolabiale, cele două linii care pornesc de la colțul nărilor până la colțul buzelor, motiv pentru care a decis să ceară ajutorul medicilor esteticieni. Ce spune vedeta despre acest lucru?

Citește și: Alexandra Ungureanu, despre concurentele din noul sezon Bravo, ai stil:„Cel mai mult mi-a plăcut de …'

Citește și: Alexandra Ungureanu, tot ce nu s-a văzut la TV, la Asia Express:”Realitatea părea un coşmar”/ EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol, ținta glumelor misogine după ce a pozat goală, în Playboy:„Erau nesimțiți'

Citește și: Dani Oțil și Răzvan Simion, dialog spumos despre Daliana Răducan:„Exact de asta am parte!'

Alexandra Ungureanu și-a făcut prima intervenție estetică

Artista s-a confruntat ani la rând cu acneea severă, motiv pentru care a fost extrem de atentă cu tenul său. Alexandra a mărturisit că a moștenit de la tatăl său liniile accentuale ale tenului, iar acum acestea au început să o deranjeze, luând decizia de a merge la un medic estetician.

Moștenesc de la tatăl meu aceste linii mai pronunțate. Le am din adolescență, însă, odată cu trecerea timpului, au devenit din ce în ce mai adânci și au ajuns să mă deranjeze, în special atunci când lumina nu pică într-un mod foarte fericit pe fața mea.Eu nu am mai recurs la nicio intervenție estetică minim-invazivă până acum și mi-a fost teamă să fac acest pas. M-am informat, am căutat în domeniu medici despre care să fiu sigură că sunt foarte pregătiți în acest sens și care lucrează deosebit de fin.Țin foarte mult la naturalețe (…). Mi-a luat ceva timp până să mă decid, iar săptămâna aceasta am făcut marele pas', povestește Alexandra Ungureanu, potrivit Libertatea.ro.

Alexandra Ungureanu, despre problemele cu tenul

Mulți artiști se bucură când urcă pe scenă și cânta în fața a mii de oameni. Ei bine, pentru Alexandra Ungureanu, lucrurile nu au stat întotdeauna așa. Vedeta a recunoscut că a trecut printr-o perioadă dificilă, dar a reușit să înțeleagă că a fost un moment care a trecut.  E foarte frustrant pentru o persoană care e în lumina reflectoarelor să fie judecată foarte ușor de cei care nu înțeleg că acneea e o boală complexă. În prezent sunt imaginea unei campanii România fără acnee'. 

Mi-a fost greu, la început am si plâns na… ca orice adolescent care se deschide către lume și simte că e ceva în neregulă cu el.  Acum sunt persoane care îmi scriu cum să treacă peste acnee, peste acest complex', a spus Alexandra pentru Ciao.ro.

Alexandra a fost cerută în căsătorie de două ori

Vocea Alexandrei Ungureanu este inconfundabilă, iar talentul său a propulsat-o pe cele mai mari scene. Vedeta a încercat să-și țina viața personală departe de ochii lumii. Puțină lume știe că artista a fost cerută de soție de două ori, dar niciodată nu a ajuns în fața altarului. Alexandra Ungureanu a explicat care au fost motivele.

Am fost cerută în căsătorie de două ori, până acum, cu inel.Dar în ambele situații a fost cumva o forțare a unei context care nu prea funcționa, așa că nu aveam cum să ajungem la un final fericit, dar nici nu au fost așa drame majoreCând am suferit cel mai mult, nu a știut nimeni, a fost alegerea mea.', ne-a spus Alexandra Ungureanu.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter