Alexandru Arșinel și-a împrumutat nora cu suma fabuloasă de 100.000 de euro: "I-am dat fără să stau pe gânduri"

Publicat pe

Alexandru Arșinel are doi băieți, Bogdan și Cristian Arșinel. Actorul are o relație apropiată cu cei doi copii ai săi, dar și cu nurorile sale. Celebrul actor i-a dat soției fiului lui o sumă mare de bani, respectiv 100.000 de euro, deoarece aceasta avea datorii mari. Despre ce sumă este vorba și ce spune Alexandru Arșinel despre asta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe Alexandru Arșinel îl cunoaște toată lumea, dar nu mulți sunt cei care îi știu pe copiii săi. Cei doi băieți ai actorului nu au moștenit talentul părintelui lor. Dincolo de cariera impresionantă pe care o are, Alexandru Arșinel se poate declara un bărbat împlinit și binecuvântat, pentru că are o familie minunată.

Alexandru Arșinel și-a împrumutat nora cu suma fabuloasă de 100.000 de euro: "I-am dat fără să stau pe gânduri"Alexandru Arșinel și-a împrumutat nora cu suma fabuloasă de 100.000 de euro: "I-am dat fără să stau pe gânduri"

Alexandru Arșinel este căsătorit de peste 50 de ani cu Marilena, femeia care i-a dăruit doi băieți. Bogdan Arsinel, fiul cel mare al actorului este inginer constructor și este căsătorit cu Alice Arșinel, director de ani buni în Ministerul Afacerilor Externe. Aceasta a avut mari probleme financiare, iar Alexandru Arșinel a împrumutat-o pe nora lui cu o sumă de bani considderabilă.

Citește și: Ce spune Alexandru Arșinel despre problemele de sănătate, după intervenția la inimă:”Încă nu mă simt în putere”

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel după intervenția la inimă:„La operații pe cord nu te duci la victorie sigură'

Citește și: Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu.De dragul ei, Mike s-a mutat din Londra în România!

Citește și: Cine este Cosmin Preda de la Mireasa.A fost crescut de tată vitreg

Alexandru Arșinel: „Le-am dat 100.000 de euro fără să stau pe gânduri”

Alice Arșinel, nora celebrului actor Alexandru Arșinel este director de ani buni la Ministerul Afacerilor Externe. Soția lui Bogdan Arșinel are datorii mari, motiv pentru care actorul a împrumutat-o cu o sumă de bani impresionantă. Alice i-a cerut socrului ei să o ajute să rezolve problemele financiare. Mai mult, aceasta ar fi apelat și la cumnatul ei, Cristian Arșinel, solicitându-i o sumă de bani. Toate aceste împrumuturi le-a notat, așa cum prevede legea, în acte. În documente scrie că Alice Arșinel trebuie să-i înapoieze actorului suma de 100.000 de euro, în anul 2023.

Actorul a confirmat că i-a împrumutat nurorii sale această sumă de bani, mărturisind că nu l-a interesat care era, de fapt, motivul. 'Normal că i-am dat. Pe vremea aceea (în 2008, n. red.) se întâmplau altfel lucrurile, era mai bine din punctul acesta de vedere și, dacă am avut, i-am dat imediat, le-am dat 100.000 de euro fără să stau pe gânduri.Nu m-a interesat nicio secundă la ce au nevoie de bani, știu că au ceva afaceri în construcții, iar acolo e nevoie de lichidități.Nu mai știu nici măcar când i-am dat, dar nu cred că e important asta', a spus Alexandru Arșinel, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Câți bani trebuie să-i înapoieze Alice Arșinel cumnatului ei

Nora lui Alexandru Arșinel are mai multe datorii, motiv pentru care i-a cerut ajutorul și cumnatului ei, Cristian Arșinel. În acte se arată că Alice trebuie să-i înapoieze acestuia, tot în 2023, suma de 230.000 de euro. De asemenea, aceasta mai are la o bancă un credit în valoare de 130.000 de euro.

Din ultima declarație de avere, depusă de Alice în iunie 2020, reiese că ea și soțul ei dețin mai multe imobiliare. Alice și Bogdan Arșinel au două terenuri intravilane în Ilfov, dar și un teren agricol, pe care se află un adăpost de animale, în județul Botoșani. Cei doi mai dețin un apartament și o casă, iar în conturi au aproximativ 150.000 de lei și 7.000 de euro.

Bogdan Arșinel, fără venituri și cu pierderi masive în firmă

În declarația de avere a soților Arșinel, la capitolul venituri obținute de Bogdan Arșinel, nora actorului nu a trecut nicio sumă. Inginer de meserie, are o firmă care lucrează în domeniul construcțiilor și cea pe care Alice a și împrumutat-o cu 340.000 de lei.

Potrivit declarațiilor fiscale, compania a avut o cifră de afaceri de peste 830.000 de lei în 2020, dar profitul nu a existat, raportând pierderi de 101.507 și datorii de 1.327.673 lei. Cu toate astea, Alice Arșinel câștigă ca directoare în Ministerul Afacerilor Externe, un salariu de aproape 120.000 de lei anual, adică un salariu în jurul a 10.000 de lei lunar.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter