Amna de la Bravo, ai stil! s-a confruntat cu probleme grave de sănătate: „Nu știam dacă o să mai trăiesc”

Publicat pe

Amna de la Bravo, ai stil! s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Amna este cea mai nouă concurentă a competiției Bravo, ai stil!. Aceasta se bucură în acest moment de o viață absolut minunată, deși de-a lungul timpului s-a confruntat cu probleme reale. În primă fază, acesteia i s-a spus că nu va putea face niciodată copii, însă ulterior a reușit să rămână însărcinată. Mai mult decât atât, artista a trecut printr-un divorț extrem de dureros!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Amna este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Deși în acest moment are o viață extrem de frumoasă, nu a fost întotdeauna așa. Diva s-a confruntat de-a lungul timpului cu probleme grave în ceea ce privește sănătatea sa. Concurenta de la Bravo, ai stil! a făcut o serie de declarații cu privire la viața ei personală în podcastul Roxanei Nemeș.

Aceasta a vorbit despre momentele dificile cu care s-a confruntat în urmă cu șapte ani. Deși doctorii i-au spus că nu va rămâne niciodată însărcinată, aceasta a dat naștere unui băiat perfect sănătos!

Citește și: Cine este Amna, noua concurentă de la Bravo, ai stil!A divoțat după 12 ani de relație

Citește și: Mircea Eremia, condamnat penal pentru ultraj!Ce pedeapsă a primit fratele Alinei Eremia

Citește și: Primele imagini de la „Protevelion'! Mesajul transmis de Amalia Enache:„Va fi senzațional'

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Adi Cristea, la 9 ani de la despărțire:„Un om foarte nepăsător'

Amna de la Bravo, ai stil! s-a confruntat cu probleme grave de sănătate

Invitată la podcastul Roxanei Nemeș, concurenta de la Bravo, ai stil! a vorbit despre o perioadă extrem de dificilă din viața ei. Aceasta s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar doctorii au susținut că nu va putea rămâne niciodată însărcinată. Amna a avut parte de un cadou surpriză acum șapte ani, de Crăciun. Blondina a aflat că este însărcinată, motiv pentru care și-a botezat copilul Cristian.

„Amna: Eram foarte bolnavă, nu știe nimeni că am fost bolnavă. 

Roxana Nemeș: Bolnavă?

Amna: Foarte bolnavă, nu bolnavă.Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc. Dar am trăit cu o dungă pe buletin și cu niște analize la Fundeni, în fiecare marți, timp de un an. Mi s-a spus că n-o să am copii. Am un băiețel minunat, de șapte ani. Am zis că nu e adevărat, deci am zis că nu e adevărat. De Crăciun, de aia i-am pus și numele Cristian. De Crăciun am aflat. O să plâng acum.', este dialogul pe care l-au avut cele două în podcastul Roxanei Nemeș.

„Dimineața m-am hotărât să nu fac operația'

Diva a avut mari probleme de sănătate. Acesteia trebuia să i se scoată colul uterin, însă a refuzat să facă operația. Decizia pe carea luat-o a fost una dintre cele mai bune din viața ei deoarece dacă ar fi făcut-o, nu ar mai fi putut rămâne însărcinată vreodată.

„Trebuia să mi se scoată colul uterin a doua zi. Toată noaptea m-am rugat la Dumnezeu să-mi dea un semn. Dimineața m-am hotărât să nu fac operația.', a adăugat ea.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter