Cum arată apartamentul lui Augustin Viziru. Cum a amenajat camera fiicei sale

Publicat pe

Cum arată apartamentul lui Augustin Viziru. Augustin Viziru este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Acesta se poate declara un bărbat împlinit atât pentru cariera pe care o are, cât și pentru familia frumoasă pe care a construit-o. Lucian Viziru s-a întors de curând în țară și a făcut publice imaginile cu apartamentul fratelui său. Iată cum arată locuința câștigătorului de la Ferma Vedetelor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată apartamentul lui Augustin Viziru. Atunci când ne gândim la actorii contemporani, este imposibil să nu îl luăm în calcul pe Augustin Viziru. Acesta a atras simpatia publicului datorită carismei de care a dat dovadă de-a lungul anilor. Tânărul locuiește în București, iar Lucian Viziru a ținut să facă publice câteva imagini cu locuința fratelui său.

Cum arată apartamentul lui Augustin Viziru. Actorul a amenajat inclusiv o cameră pentru fiica sa, Maria. În aceasta, se pot observa jucăriile micuței, dar și pătuțul.

Citește și: Lucian Viziru și-a întâlnit pentru prima dată nepoțica.Cum a reacționat fiica lui Augustin Viziru

Citește și: Augustin Viziru și Anca Dinicu joacă în ultimul sezon din VLAD.Și Codin Maticiuc apare alături de ei

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Adi Cristea, la 9 ani de la despărțire:„Un om foarte nepăsător'

Citește și: Fiul lui Nick Cannon a murit la numai cinci luni din cauza unei tumori cerebrale

Cum arată apartamentul lui Augustin Viziru

Cum arată apartamentul lui Augustin Viziru. După ce fratele său s-a întors în țară, Augustin Viziru a fost în culmea fericirii. Acesta l-a poftit pe Lucian în apartamentul său și i-a făcut și un tur. Tânărul abia întors din străinătate, a ținut să fotografieze camerele și să le publice în mediul online.

„Hai să îți arăt casa, că tot vii pentru prima dată la mine. Aici e dormitorul. Dormitorul fetei l-ai văzut ceva. Livingul l-ai văzut. Aici este masa unde o să mâncăm astăzi cu toții, regulă de bază. Aici e terasa, iar în spate mai e o cămăruță, unde mi-am propus eu să fac un man cave. Poate în 2024 reușesc și cam atât', a spus actorul.

Iubita actorului stă departe de lumina reflectoarelor

Deși Augustin Viziru se bucură de un adevărat succes și este mai mereu în lumina reflectoarelor, partenera sa de viață nu apare niciodată alături de actor. Se pare că acesta își dorește ca viața lui personală să rămână cât se poate de privată.

„Îmi țin viața personală departe de ochii celorlalți. Mereu am fost discret cu viața mea personală, sunt lucruri pe care le trăiesc eu, în afara camerelor de filmat, și aș vrea să rămână așa. Ea nu-și dorește să fie persoană publică, nu îi place genul acesta de viață. Și tocmai din acest motiv suntem împreună. Ne înțelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere', a spus el pentru VIVA!

Sursă foto: Libertatea și Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter