Ana Morodan, goală la TV. A fost filmată în cadă

Publicat pe

Ana Morodan este una dintre cele mai controversate persoane publice, întrucât se exprimă așa cum simte și niciodată nu se ascunde după deget. În urmă cu puțin timp, vedeta a devenit protagonista unui reality show, iar acum prezintă întâmplări de zi cu zi din viața ei. Însă, ultima apariție a șocat pe toată lumea. Imaginile cu ea în cadă, goală, au făcut înconjurul internetului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din țara noastră. Este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și reușește să facă senzație de fiecare dată când apare undeva. Contesa Digitală are acum în propria emisiune, care este difuzată la Antena Stars. Ei bine, în ediția cu numărul 9 al reality show-ului „REAlă by Ana Morodan', a apărut goală, în cadă.

Ana Morodan, goală la TV. A fost filmată în cadăAna Morodan, goală la TV. A fost filmată în cadă

Mai exact, fosta concurentă de la Asia Express trebuia să facă mai multe fotografii pentru o campanie publicitară, în cadă. Ei bine, chiar dacă le-a cerut cameramenilor să nu o filmeze, imagini cu ea goală au apărut în mediul online.

Citește și: De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer: „Aș fi amânat prea mult…

Citește și: Ana Morodan și Killa Fonic au avut o relație secretă: „M-a cerut în căsătorie

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de custodie dintre Andreea Bălan și George Burcea.Actorul nu își poate lua fiicele să doarmă la el

Citește și: Anunțul Ministrului Apărării pentru rezerviștii din România, în contextul războiului ruso-ucrainean: „Suntem într-o situație de…

Ana Morodan, goală la TV

În propria sa emisiune, Ana Morodan a apărut complet goală. Ei bine, Contesa Digitală avea de făcut mai multe fotografii pentru o campanie publicitară, iar ideea era să le facă în cadă. Așa că s-a pregătit pentru a realiza imaginile, însă nu se aștepta ca opertorii să o surprindă chiar în acele momente.

Deși le-a spus că nu vrea să apară în această ipostază, cameramanii nu au tăiat secvența la montaj, însă i-au cenzurat anumite părți ale corpului.

„Eu mă bag goală în apă. Închide camera, că te văd! Bărbați n-am bătut, dar camere am spart. (…) Claudiu, ai zis pe testimoniale că nu mai suporți să mă vezi dezbrăcată, în costumul Evei, acum pentru această campanie trebuie să intru cu lenjeria. Apreciază că mi-am pus culoarea pielii! Va trebui să puneți blur. Eu sper că voi veți pune blur! (…) Andrei, să îmi schimbi operatorii ăștia perverși, că eu nu mai pot', a spus Ana Morodan în cadrul emisiunii.

Ana Morodan, detalii despre propria emisiune

La scurt timp după ce s-a aflat despre noua sa emisiune, Ana Morodan a făcut primele declarații despre cum a acceptat să facă parte din acest proiect, dar a oferit și detalii despre cum se va desfășura totul.

Când cei de la Antena Stars mi-au spus că vor să producă un reality show despre viaţa mea REAlă, am zis că sunt mai nebuni ca mine! Camere non-stop în jurul meu? Filmate toate crizele, dramoletele, isteriile, planurile, strategiile, bârfele, întâlnirile, dormitoarele? Dar cu cât e mai exagerată propunerea şi mai provocatoare ideea, cu atât mi-e imposibil să spun nu! Aşa că, iată-mă, de pe 26 februarie, cu primul reality de online celebrity la TV, cu toate cărţile pe masă (şi alea de tarot) şi paietele pe mine, un tur de forţă absolut real prin viața mea de contesă autoproclamată şi antreprenor workaholic.O să fie imposibil să mimez sau să regizez, o să spun tot, veți vedea businessul de a fi Ana Morodan, oamenii, lumea mea şi mă aştept ca după primul sezon să ajung ori la bal, ori la spital. ‘, a declarat vedeta.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter