Drama cuplului Prodan - Reghecampf. Anamaria: "Am pierdut o sarcină în luna a șasea"

Publicat pe

Anamaria Prodan declara că-și mai dorește un copil, însă, acum opt ani, cuplul Prodan – reghecampf a trecut pritr-o dramă. Sexy impresara are un băiat cu Reghecampf și două fete din căsătoria cu Tibi Dumitrescu. Ba chiar mai mult, vedeta de televiziune a mai fost însărcinată, însă a pierdut sarcina cu doar câteva săptămâni înainte de a naște.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta de televiziune și Laurențiu Reghecampf au trecut prin momente dificile, după ce impresara a pierdut sarcina. Chiar și la mezinul familiei au existat mici probleme, întrucât aceasta avea deja două operații de cezariană, iar pe cea de-a treia a făcut-o la risc, pe propria semnătură.

Sarah și Rebecca s-au născut în Statele Unie ale Americii, în New Jersey, iar Bebeto la o clinică din Germania. Însă, nașterea fiului cel mic putea să-i pună viață în pericol, întrucât existau riscuri destul de mari la cea de-a treia operație.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, în plin divorț:„A avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut

Citește și: Iubita lui Laurențiu Reghecampf este hărțuită pe social-media:„Mi-au creat conturi fake!

Citește și: Cum s-a angajat Ramona Olaru la Antena 1:„În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă

Citește și: Zarug a încălcat regulile la Asia Express:„Lasă-i pe ăștia să alerge ca proștii’

Drama cuplului Prodan – Reghecampf: Anamaria a pierdut o sarcină

În anul 2013, Anamaria Prodan a fost însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Însă, din păcate, a pierdut sarcina în luna a șasea. La vremea respectivă, soții au fost extrem de afectați de cele întâmplate.

„Puteam sã mai am încă un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a şasea. A fost pur şi simplu o întrerupere de sarcină, aşa, spontană. Am considerat că întotdeauna Dumnezeu ştie ce e mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Si cred că ceva acolo nu a funcţionat şi decât să fi nãscut un copil care ar fi avut probleme, probabil că este mai bine că s-a întâmplat aşa', spunea Anamaria Prodan.

Vrea să adopte un copil

Pentru că a avut deja trei operații de cezariană, Anamaria Prodan a luat în serios ceea ce i-au transmis medicii și s-a gândit că să adopte un copil, notează WOWbiz.

Știi cât de scurtă e viața? Nici nu îți dai seama. Ai doar una, foarte scurtă. Regrete nu am. Dacă în tinerețe aș fi avut mai multă minte, poate aș fi făcut mult mai mult în viață. Nu am ascultat de nimeni niciodată, adică am asculta sfatul, l-am luat, dar am vrut să fac întotdeauna ca mine.Și mi-am făcut eu cucuiul meu, mi l-am tratat, a trecut. (…) Te naști și mori singur, cât de mulți copii ai. Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Aș mai vrea (n.r.- să facă un copil), dar nu mai pot, gata. Aș fi vrut. Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil. Cred că e cel mai frumost gest pe care îl poate face cineva pentru un suflet.', a declarat recent Anamaria Prodan.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter