Anamaria Prodan, acuzații grave către Reghe: „Dacă nu era mama, acum stăteam în stradă”

Publicat pe

Anamaria Prodan a făcut noi acuzații grave către Reghe, în plin proces de divorț. Sexy-impresara susține că dacă nu ar fi purtat numele Prodan, acum ar fi stat în stradă cu tot cu copii din cauza soțului ei. Totodată, ea l-a acuzat pe antrenorul Universității Craiova că ar fi furat din casă, în timpul mariajului de 15 ani. Iată declarațiile șocante ale vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan continuă să-i aducă acuzații grave lui Reghe. Aflată în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, sexy-impresara a răbufnit la adresa lui. Vedeta în vârstă de 49 de ani susține că antrenorul de la Universitatea Craiova ar fi furat din casă, în timpul căsniciei. Tot ea a mai spus că dacă nu o chema Prodan, acum ar fi stat pe străzi cu tot cu copii din cauza soțului ei.

Anamaria Prodan, acuzații grave către Reghe: „Dacă nu era mama, acum stăteam în stradă'Anamaria Prodan, acuzații grave către Reghe: „Dacă nu era mama, acum stăteam în stradă'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să fie pe primele pagini ale ziarelor, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, el a anunțat că a depus actele de divorț. În prezent, cei doi sunt din nou în centrul atenției, impresara aducându-i acuzații grave. Susține că, de-a lungul timpului, antrenorul ar fi furat din casă, iar apoi și-ar fi cerut iertare în fața copiilor.

Citește și: Cum s-au distrat Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, în Abu Dhabi:„A pariat jumătate de milion la casino'

Citește și: Reghe, prima reacție despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud:”Nu i-aș face așa ceva”

Citește și: Minelli, povestea din spatele succesului:„Nu aș face niciun compromis josnic, doar pentru a reuși în muzică' / Interviu

Citește și: Cum a fost prins hoțul care i-a furat bicicleta lui Mihai Găinușă.Abia ieșise din pușcărie

Anamaria Prodan, acuzații grave către Reghe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor avea pe 7 februarie 2022 primul termen de divorț. În prag de Sărbători, sexy-impresara a avut o nouă reacție dură la adresa celui care îi este încă soț. Vedeta spune că Reghe ar fi furat din casă în timpul căsniciei lor de 15 ani. În plus, susține că dacă nu ar fi fost mama ei și nu ar fi purtat numele de Prodan, acum ar fi fost pe străzi împreună cu copiii din cauza lui.

„Dacă nu era mama și nu mă chema Prodan eu acum stăteam în stradă cu tot cu copii din cauza domnului Reghecampf și a amantelor sale! Mi-a furat tot din casă! Venea și plângea și își cerea scuze de la copii!', susținut Anamaria Prodan, la „Xtra Night Show', de pe Antena Stars.

În același timp, Anamaria Prodan l-a adus în discuție și pe Gigi Becali. Impresara susține că latifundiarul ar fi spus în presă că Reghe ar fi avut o altă parteneră de opt ani, însă ar fi fost vorba, de fapt, de 10 ani.

„Gigi Becali spunea că se întâmpla de opt ani, dar se întâmpla de 10 ani, nu de opt. Noi îl iertam mereu, și eu și copiii. Am încercat să ascundem gunoiul sub preș', a continuat ea.

Anamaria Prodan a ajuns în Top Capital, cu o avere între 40 și 60 milioane de dolari

De curând, Anamaria Prodan a intrat în Topul Capital 2021, – cu o avere estimantă între 40 și 60 de milioane de dolari, dar mărturisește că își propune să recupereze și să ocupe un loc cât mai fruntaș.

În urmă cu câteva săptămâni, Anamaria Prodan făcea declarații uluitoare legate de partaj. Sexy-impresara susținea atunci că nu ar avea ce să împartă cu Laurențiu Reghecampf și că el ar pleca din căsnicie doar cu salariul Universitatea Craiova și cu o casă în America

„Nu am ce împărți cu Reghecampf! Totul este moștenit de la mama mea. Laurențiu Reghecampf are salariul lui! Mai devreme am vândut un teren! Hai să nu exagerăm, că nu a avut 7 milioane salariul. Laurențiu dacă pleacă din această căsnicie pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova și cu o casă în America.

Nu Anamaria Prodan e milionară. Copiii Anamariei sunt milionari, să fie clar. El a muncit pentru altcineva, nu pentru noi! Nu va lua jumătate din avere, cum se dădea cineva de ceasul morții!', spunea Anamaria Prodan, în ceea ce privește partajul, la Pro TV.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter