Anamaria Prodan l-a angajat pe Kamara să prezinte matinalul de la Realitatea Sportivă: „O să privim partea umană a sportului”

Publicat pe

Anamaria Prodan l-a angajat pe Kamara pentru a prezenta matinalul de la Realitatea Sportivă. În ultima perioadă, viața Anamariei Prodan a fost un adevărat haos. După ce soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a decis să meargă pe un alt drum alături de noua sa iubită, sexy impresara s-a dezvoltat pe plan financiar. Aceasta a devenit acționar la două posturi noi de televiziune. Diva pare foarte implicată în această afacere și a decis deja cine va fi prezentatorul emisiunea Morning Sport.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De câteva săptămâni, Anamaria Prodan este în atenția publicului larg după ce soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a decis să își construiască un nou drum alături de o altă femeie. Diva nu s-a lăsat descurajată de întreaga situație și a hotărât să se extindă din punct de vedere profesional. Astfel, ea a devenit acționar la două posturi noi de televiziune. Ba mai mult, ea a decis deja cine va avea rolul de prezentator pentru emisiunea Morning Sport de la Realitatea Sportivă.

Anamaria Prodan l-a angajat pe Kamara să prezinte matinalul de la Realitatea Sportivă: „O să privim partea umană a sportului'Anamaria Prodan l-a angajat pe Kamara să prezinte matinalul de la Realitatea Sportivă: „O să privim partea umană a sportului'

Diva a ales să îl aibă drept coleg de platou pe Kamara, un bărbat la adresa căruia nu are decât cuvinte de laudă. Artistul a oferit recent un interviu despre actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Anamaria Prodan, reacție furibundă către Reghe, după ce a fost surprins la plimbare cu iubita:„Pentru noi, el a murit de multă vreme'

Citește și: Anamaria Prodan, dată în judecată de Corina Caciuc:”Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf”

Citește și: Kamara, primele declarații despre relația pe care a avut-o cu iubita lui Reghe:„Acum un an i-am trimis filmulețul și pozele'

Citește și: La ce oră va începe Acces Direct de acum.Schimbare neașteptată la Antena 1

Anamaria Prodan l-a angajat pe Kamara pentru a prezenta matinalul de la Realitatea Sportivă

Anamaria Prodan este extrem de implicată în noile sale afaceri! Diva a ales să devină acționar atât la Realitatea Sportivă, cât și la Realitatea Star. Pentru matinalul de la primul post de televiziune, ea l-a desemnat pe Kamara drept prezentator.

Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu știe decât să dea cu piciorul în minge. Vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața din afara terenului. O să privim partea umană a sportului', a declarat Anamaria Prodan.

Ba mai mult, artistul nu va fi singurul care apare pe micile ecrane. Alături de el se va afla Gabriella Nastas, o altă interpretă de muzică ușoară cu renume.

„Este bărbatul pe care îl admir şi mă pot sprijini oricând, la orice oră. Ne uneşte dragostea pentru muzică şi amândoi suntem îndrăgostiți de ceea ce facem. Suntem prieteni foarte buni şi eu îi ascultam muzica de la AlbNegru încă de mică. Iar acum ne-am cunoscut', a declarat Gabriella Nastas.

Ce legătură are Kamara cu actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf

Kamara a vorbit pe scurt despre relația pe care a avut-o cu actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf. El susține că a văzut-o doar de câteva ori pe Corina Caciuc și nu a fost vorba de implicări emoționale.

„Am văzut-o sporadic de câteva ori când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești (n.r. locul unde a avut loc concertul în care a cunoscut-o pe aceasta) și parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești' a spus el.

Kamara i-a oferit și un sfat lui Laurențiu. Acesta este de părere că antrenorul Craiovei ar trebui să se întoarcă la familia lui.

„Cred că orice prieten familist sau tată ar da același sfat. Familia și copiii sunt tot ceea ce contează pe Pământ. Respectul este primordial într-o familie și faptul că-l știu pe fiul lui Reghecampf de la botez m-a făcut să-i transmit și eu ceea ce toți prietenii au făcut-o', a mai spus artistul.

Ce a spus artistul despre Corina Caciuc

Kamara este de părere că actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf nu trebuie să fie în atenția presei. Ba mai mult, el a declarat că ea este singura care își face reclamă.

„Acest subiect cu această fată chiar nu interesează pe nimeni. E lesne de înțeles că singura persoană care își face cu disperare reclamă în această poveste este cea necunoscută și sper că toată lumea a înțeles acest lucru. Este hilar că singura persoană care își face reclamă este ea, căci este avidă după ea, fiind o persoană necunoscută'., a mai spus el.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter