Anamaria Prodan, reacție furibundă către Reghe, după ce a fost surprins la plimbare cu iubita: „Pentru noi, el a murit de multă vreme”

Publicat pe

Anamaria Prodan a avut o reacție furibundă către Reghe, după ce a fost surprins la plimbare cu iubita lui. Sexy-impresara a transmis o serie de mesaje dure, spunând că Laurențiu Reghecampf nu ar merita respectul nimănui. În plus, ea a declarat că antrenorul ar fi „murit' de mult timp pentru ea și familia ei. Iată mărturisirile vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan nu s-a mai putut abține și a avut o reacție furibundă către Reghe, după ce a fost surprins la plimbare cu iubita. Impresara a spus despre această perioadă că ar fi începutul degradării lui Laurențiu Reghemcapf și că ar fi „compromis definitiv'. Tot ea a declarat că se roagă ca fiul lor, Laurențiu Jr., să nu mai vadă ce mai apare în presă despre el.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. La scurt timp după ce el a declarat că a depus actele în acest sens, s-a aflat că are o nouă iubită. Recent, antrenorul de la Universitatea Craiova ar fi fost surprins alături de ea prin București, în timp ce se plimbau de mână. Femeia e însărcinată și urmează să-l facă din nou tată pe Reghe.

Citește și: Ce face o femeie după o despărțire? Își schimbă culoarea părului:Anamaria Prodan s-a făcut blondă

Citește și: Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe a apărut și în presa italiană:„M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani'

Citește și: Virgil Abloh, fondatorul brand-ului Off-White, a murit la 41 de ani.De ce boală suferea

Citește și: A murit Florin Oprițescu, cel mai cunoscut actor român din Spania.Avea doar 42 de ani

Anamaria Prodan, reacție furibundă către Reghe, după ce a fost surprins la plimbare cu iubita

Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf, după ce el ar fi fost surprins la plimbare alături de iubită. Sexy-impresara a susținut că antrenorul nu ar merita respectul nimănui. Ba mai mult, a declarat că pentru ea și familia ei, antrenorul nu ar mai exista de mult timp.

Tot Anamaria Prodan a declarat că și-ar dori ca fiul lor să nu mai vadă lucrurile care apar despre tatăl său. Sexy-impresara a mai susținut că își dorește să rămână cu „imaginea unui bărbat cu B mare și a unui tată cu T mare'.

„Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus, am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate.

Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui. Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva', a spus Anamaria Prodan pentru realitateasportiva.net.

Anamaria Prodan: „Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri'

Iar asta nu e tot! Anamaria Prodan a mai spus că Laurențiu Reghecampf ar fi acum un exemplu negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri. Printre altele, impresara a mai transmis că a încheiat pentru totdeauna acest subiect, numit de ea „gâsca păcălită de vulpe'.

„Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns. Ei trebuie sa se uite doar la omul Reghe care a jucat Champions League și care își diviniza familia și copiii, de care azi a uitat cum arată.

Ca să ajungi ca bărbat să te râdă o țară întreagă și să nu ai cum să mergi la restaurant pentru că îți cunosc toți fata care atârnă de brațul tău rupt, e jenant pentru viață în general. Noi trăim în picioare. Nu vom putea sa trăim niciodată lângă bordură. De astăzi gata. Am închis forever subiectul gâsca păcălită de, să zicem drăguț, vulpe', a continuat Anamaria Prodan.

Ce i-a transmis impresara antrenorului

În încheierea declarațiilor, Anamaria Prodan i-a transmis lui Laurențiu Reghecampf baftă „în acest cumplit declin'. În ceea ce o privește pe ea și pe familia ei, impresara a spus că ei au mers mai departe.

„(…) Cei ce nu au avut echilibru să se mențină unde i-am dus cu mare greutate, cad unde le este locul / în canal. Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă. Sau să se mai poata uita în ochii jucătorilor acestei ţari, a patronilor, a președinților. Sper ca toți acești oameni din fotbal să le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viață.

Noi am mers mai departe cum a spus băiețelul meu superb, Laurentiu Jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găsește', a conchis ea.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter