De ce lipsesc Lidia Buble și Mihai Petre de la Chefi la Cuțite: "Nu am mers pentru că..."

Publicat pe

De ce lipsesc Lidia Buble și Mihai Petre de la ediția specială Chefi la Cuțite. Concurenții de la Asia Express, sezonul 4, s-au întâlnit în bucătăria de la Chefi la cuțite. Însă, Mihai Petre, Lidia Buble și Estera au lipsit de la filmări. Iată care este motivul pentru care aceștia nu au participat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

S-a aflat de ce lipsesc Lidia Buble și Mihai Petre de la ediția specială Chefi la cuțite. Concurenții de la Asia Express s-au revăzut într-o ediție specială Chefi la Cuțite.

Însă, trei dintre participanții sezonului 4 au lipsit. Iată de ce nu s-au prezentat la filmări Lidia Buble și Mihai Petre.

Citește și: Zarug, devastat după Asia Express:„Am înlemnit, două săptămâni am plâns’

Citește și: De ce s-au certat Zarug și Francesco, fiul Patriziei Paglieiri, la Asia Espress:„L-aș fi omorât dacă…’

Citește și: Nasrin Ameri o dă în judecată pe Simona Hapciuc pentru că a bătut-o, în baia de la Antena Stars:„Are vânătăi pe…’

Citește și: Ce face Andreea Bălan în timp ce George Burcea se află în mijlocul unui scandal colosal:„E foarte important să facem ordine în gânduri

De ce lipsesc Lidia Buble și Mihai Petre de la Chefi la Cuțite

De ce lipsesc Lidia Buble și Mihai Petre de la Chefi la cuțite. Echipele de la Asia Express, sezonul 4, s-au reunit într-o ediție specială. Însă, Lidia Buble și sora ei, dar și Mihai Petre nu au participat.

Pentru că toată lumea s-a întrebat de ce nu sunt prezenți și cei trei concurenți în emisiunea de la Antena 1, Lidia Buble a decis să clarifice situația.

Ei bine, pe contul său de socializare, artista a scris că nu a vrut să meargă fără sora ei. Estera locuiește în Austria și i-ar fi fost destul de greu să vină să filmeze această ediție.

„Nu am mers pentru că Esti nu stă în România, stă în Austria, și nu a putut să meargă și singură nu avea niciun sens. Noi două am fost mereu o echipă și mi se pare ciudat să particip singură la un show TV unde toată lumea e cu perechea. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo, dar din păcate nu s-a putut', a explicat Lidia Buble pe rețelele de socializare.

Nu-mi pare rău de decizia pe care am luat-o

Și Mihai Petre a lipsit de la filmările pentru Chefi la cuțite. Câștigătorul Asia Express se află la o competiție de dans și nu a putut să se prezinte în ambele locuri. În schimb, Elwira a decis să meargă singură și să se bucure de această experiență.

În momentul în care a auzit că soția lui Mihai Petre a participat și ea, Lidia Buble a scris următoarele.

„Nu am știut că mă îndrăgiți atât de tare. Toată lumea îmi spune că trebuia să merg pentru că și Elwira a mers singură. Eu nu aveam de unde să știu că și ea merge singură. În momentul ăla am simțit că n-am ce să fac fără Esti. Nu-mi pare rău de decizia pe care am luat-o pentru că sunt un om foarte asumat. Îmi pare rău doar că acum îmi dau seama cât de mult v-ați fi dorit voi să mă vedeți pe mine acolo și pe Esti', le-a mai transmis cântăreața fanilor ei.

În perioada 29 noiembrie-1 decembrie, telespectatorii îi vor putea urmări pe concurenții de la Asia Express, sezonul 4, trecând prin probe de foc. De data aceasta, aceștia se vor afla pe platoul de filmare de la Chefi la cuțite și vor lupta din nou pentru marele premiu.

sursă foto- Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter