Anamaria Prodan, declarație halucinantă despre faptul că Reghe va avea un copil cu noua iubită: "Dacă e așa, o să fim nași"

Publicat pe

În ultima perioadă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp au ocupat prima pagina a tabloidelor. De asemenea, antrenorul de fotbal făcea primele declarații despre divorț. S-a aflat și faptul că acesta ar avea o amantă, care ar fi și însărcinată. Iată ce declarație neașteptată a făcut impresara de fotbal despre această situație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a intrat în emisiunea lui Măruță și a vorbit despre subiectul momentului, divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Vedeta de televiziune a făcut o declarție neașteptată despre situația actuală. Iată ce i-a spus lui Cătălin Măruță în direct.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui. Bărbatul este prieten și cu Anamaria Prodan:„E sora mea

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț:„Dacă aș renunța la meseria mea, aș trăi încă 20 de vieți

Citește și: Ce pedeapsă a primit criminala din Suceava, care și-a omorât trei dintre copiii nou-născuţi

Citește și: Maria Ilioiu de la Insula Iubirii, în stare gravă la spital cu COVID-19, după ce s-a vaccinat

Anamaria Prodan, declarație halucinantă despre faptul că Reghe va avea un copil cu noua iubită

Anamaria Prodan a dezvăluit faptul că, dacă este adevărat că soțul ei are o amantă și că o să devină tată în curând, va divorța ea de el. Ba chiar mai mult, aceasta a spus că ea și Adrian Thies vor fi nașii de botez.

„Dacă e adevărat, o să divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine. Eu și Adi (Adrian Thiess) o să fim nași, dacă este așa.', a spus impresara râzând.

În continuare, a mai adăugat faptul că nu este vorba despre niciun divorț, relația dintre ea și Laurențiu Reghecampf fiind una bună.

„Noi nu divorțăm', a spus soția lui Laurențiu Reghecampf.

Adrian Thiess, prieten bun al cuplului, a făcut primele declarații despre situația actuală.

„Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta', ne-a declarat Adrian Thiess.

Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează

Luni, Laurențiu Reghecampf anunța faptul că a depus actele de divorț și că urmează să punct relației cu Anamaria Prodan.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale, atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!',  a spus Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter