Anca Pandrea, de urgență la spital: „Medicii mi-au spus că puteau să mă piardă”

Publicat pe

Anca Pandrea, de urgență la spital. Actrița suferă de mai multe probleme de sănătate și se ferește, așa cum poate, de zilele toride de vară, iar asta pentru că îi fac rău. Și de data asta, vedeta a ajuns, de urgență, la spital, unde a primit îngrijiri de specialitate. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La sfârșitul anului 2021, Anca Pandrea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, suferind și de insuficientă cardiacă pulmonară de gradul trei. Vedeta are probleme și cu coagularea sângelui, probleme cu glanda și are și gastrită. În plus, vedeta are de multe ori leșinuri, iar cauza ar fi chiar alimentația, după ce a aflat că nu consumă suficientă sare.

Anca Pandrea, de urgență la spital: „Medicii mi-au spus că puteau să mă piardă'Anca Pandrea, de urgență la spital: „Medicii mi-au spus că puteau să mă piardă'

Anca Pandrea, în vârstă de 76 de ani, suferă de mai multe probleme de sănătate. Mai ales că suntem în toiul verii, iar actrița se gestionează așa cum poate în zilele toride. Căldura mare, de peste 35 de grade Celsius, îi provoacă cele mai mari probleme, de aceea actrița preferă să aibă grijă de gospodărie dimineața sau seara, pe răcoare.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Anca Pandrea:”După atâția ani, am aflat de ce leșin”

Citește și: Actorul Victor Yila are grijă de Anca Pandrea la bătrânețe:„Toți au abandonat-o! Când ai multe necazuri…'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Laurette și iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye:”Toată lumea se ceartă și se împacă”

Citește și: Câți bani câștigă Oana Zăvoranu din clinica medicală.Vedeta e implicată într-un dosar de șantaj

Anca Pandrea, de urgență la spital

Anca Pandrea este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi. Ea a fost căsătorită cu actorul Iurie Darie, care s-a stins din viață acum aproape un deceniu. Recent, vedeta a povestit că i-a fost, din nou, rău și că a ajuns iarăși la spital. Încă mai are o vânătaie de la injecțiile pe care le face, restul s-au mai vindecat.

„Iar mi-a fost rău, mi s-a ridicat tensiunea, n-am vrut să merg nicăieri. Până la urmă am ajuns la spital. Mi-au pus perfuzie, au fost drăguți medicii de la Urgență. Am mers cu salvarea și am stat câteva ore, de la 16.00 până pe la ora 20.30. La un moment dat am transpirat, vedeam doar culori și nu mai reacționăm și mi-au spus că era să mă piardă. Am venit apoi acasă și o prietenă mi-a făcut orez cu morcov și piept de pui. Ușor, ușor mi-am revenit. Mai am o vânătaie urâtă aici pe mână (de la injecțiile făcute la spiotal, n.r.), restul s-au retras. Victor Ila și soția lui mă mai ajută', a povestit actrița, în exclusivitate, pentru Click!.

Ce pensie are Anca Pandrea

Tot prietenii o ajută și financiar, pentru că Anca Pandrea încasează aproape 1000 de lei pensie, o sumă care nu îi ajunge pentru cheltuielile lunare. În 2012, când Iurie Darie a murit, drepturile de autor ale acestuia i-au revenit lui Ducu Darie, marele regizor care s-a stins din viață anul trecut. Acesta ar fi trebuit să preia și să încaseze banii pe care Iurie Darie îi lăsase în urmă însă Ducu a declarat că nu a avut timp să îi încaseze.

‘După moartea lui Iura, i-am spus lui Ducu să-i preia şi să-i încaseze drepturile de autor de la CREDIDAM. El mi-a zâmbit şi mi-a spus că el nu are nevoie de acei bani şi că mai mult m-ar ajuta pe mine. Însă probabil din lipsă de timp, Ducu nu a ajuns nici la CREDIDAM, nici la notar. Nu am insistat la Ducu pentru că a fost doar o promisiune, nu o obligaţie din partea lui’, declara Anca Pandrea, citată de impact.ro.

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter