Anca Serea, Adi Sînă și cei 6 copii ai lor se mută în casă nouă. Cum arată vila de 500.000 de euro

Publicat pe

Anca Serea și Adi Sînă, alături de cei 6 copii ai lor, se mută în sfârșit în casă nouă. Aceștia nu vor părăsi însă cartierul Pipera, unde au locuit și până acum, ci se vor muta doar câteva sute de metri mai departe, într-o vilă mai spațioasă, achiziționată pentru a satisface nevoile unei familii atât de numeroase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea, Adi Sînă și cei șase copii ai lor se mută în casă nouă! Acum că au șase copii, aceștia au fost nevoiți să-și cumpere o casă mult mai mare. Cei doi nu mai aveau spațiu în fosta vilă, cele șase camere nefiind suficiente pentru toți. Drept urmare, în urmă cu ceva vreme, cuplul a achiziționat o vilă mai spațioasă, în valoare de 500.000 de euro. Vechea locuință a fost vândută, iar acum vedeta TV și soțul ei se ocupă de ultimele detalii.

Anca Serea, Adi Sînă și cei 6 copii ai lor se mută în casă nouă. Cum arată vila de 500.000 de euroAnca Serea, Adi Sînă și cei 6 copii ai lor se mută în casă nouă. Cum arată vila de 500.000 de euro

Anca Serea și Adi Sînă se mută în casă nouă

În urmă cu doi ani, Anca Serea și Adi Sînă au devenit părinți pentru a șasea oară, iar casa lor a devenit și mai neîncăpătoare. Inițial, aceștia au locuit în Cernica multă vreme, însă, din cauza traficului infernal au luat decizia de a se muta în Pipera. Iar asta deoarece atât joburile loc, cât și școlile copiilor erau mai aproape. În timp însă, casa din Pipera a devenit neîncăpătoare, și nevoile copiilor, care au crescut între timp, fiind mai mari. Drept urmare, vedeta TV și artistul au luat decizia de a-și cumpăra o vilă mai mare, în aceeași zonă.

Citește și: De ce s-au despărțit Antonia Ștefănescu și Vincenzo, după doar șapte luni: „Ne-am dorit…”

Citește și: Ce relație au Andrei Ștefănescu și Antonia, la 6 luni după divorț:’Încă îi mai pregătesc masa’

Citește și: Prima soție a lui Reghecampf, despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan:„Karma funcționează

Citește și: De ce Anamaria Prodan încă îi spune „Soarele meu” lui Reghe, în plin proces de divorț: „Lumea poate mă face nebună”

Citește și: Iulia Albu, alături de Natantici la Asia Express. Cum s-a descurcat la autostop și ce a refuzat să facă

„Da, este adevărat, am schimbat locuința. De curând ne-am luat o casă în același cartier, în apropierea celei în care am locuit până acum. Aveam nevoie de spațiu, copiii au crescut, au crescut și nevoile. Deocamdată nu ne-am mutat, pentru că suntem în renovare și suntem în căutare de mobilă pentru căsuță. Cei mici sunt foarte entuziasmați, se adaptează foarte ușor cu noul loc, nu ne facem griji”, a declarat Anca Serea pentru Click.

Cu un amplasament foarte bun și cu o grădină spațioasă, vila cu un etaj a costat în jur de 500.000 de euro și dacă renovarea decurge conform planului, familia putea petrece acolo sărbătorile de iarnă.

Cum a început relația dintre Anca Serea și Adi Sînă

Dacă la început puțini dădeau relației lor șanse de supraviețuire, la vremea când s-au cunoscut Anca Serea fiind mama a doi copii, iată nu numai că au devenit un cuplu de invidiat, ci cei doi și-au mărit familia cu încă patru copii. Cu ceva vreme în urmă, Anca Serea povestea, în emisiunea lui Cătălin Măruță cum a cucerit-o cel care avea să-i devină soț.

Să știi că așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață', a povestit Anca Serea la emisiunea lui Măruță.

De atunci au trecut ani buni, iar Anca Serea și Adi Sînă formează cuplul perfect. Nu întâmplător, așadar, vedeta a fost întrebată dacă are de gând să-și mărească familia.

„Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis’, spunea Anca Serea, anul trecut în martie, pentru VIVA!

Anul acesta însă vedeta a dezvăluit că se confruntă cu niște probleme de sănătate care nu-i permit să rămână curând însărcinată, dar nu a exclus posibilitatea adopției.

Foto: Facebook, Instagram, captură video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter