Anca Serea nu mai prezintă știrile din sport la Prima TV. A primit o altă propunere din partea postului

Publicat pe

Anca Serea nu va mai modera știrile din sport la Prima TV. Soția lui Adi Sînă s-a făcut remarcată prin frumusețea sa , dar și prin familia sa numeroasă. Vedeta tv are șase copii, doi copii cu primul soț, iar după căsătoria cu celebrul artist a mai adus pe lume patru copii. Recent, vedeta a fost scoasă din grila Prima Tv.

CITEȘTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea prezenta știrile din sport la Prima Tv de la Focus 18, de sâmbătă și duminică. Se pare că vedeta nu se va mai afla la pupitrul știrilor, dar urmează să fie inclusă într-un nou proiect în cadrul aceluiași trust. Bruneta a fost înlocuită de Maria Iordănescu și Marina Nițou, cele două prezentarea preluând jurnalele de sport din weekend.

Anca Serea nu mai prezintă știrile din sport la Prima TV. A primit o altă propunere din partea postuluiAnca Serea nu mai prezintă știrile din sport la Prima TV. A primit o altă propunere din partea postului

Vedeta are o carieră lungă în televiziune, de care este extrem de mândră. Anca Serea a revenit în televiziune după fiecare naștere, aducând pe lume șase copii. Deși este o mamă ocupată, vedeta a reușit întotdeauna să îmbine cariera cu viața de familie. Soția lui Adi Sînă ar urma să prezinte o altă emisiune difuzată de Prima TV.

Citește și: Ce terapie folosește Anca Serea pentru a scăpa de problemele de sănătate:„Medicamentos nu mai funcționa nimic'

Citește și: De ce a plâns Anca Serea în salonul de înfrumusețare:”Mi s-a părut umilința maximă”

Citește și: Anamaria Prodan va scrie o carte despre divorțul de Laurențiu Reghecampf:„O să pun toate dovezile'

Citește și: Angela Forero a fost eliminată de la Survivor:„Aș fi vrut să lupt…'

Anca Serea nu mai prezintă știrile din sport la Prima TV

Anca Serea este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc. Vedeta s-a făcut remarcată și prin familia numeroasă pe care o are cu Adi Sînă. După multe concendii de maternitate, vedeta s-a întors la pupitrul știrilor, prezentând până de curând știrile din sport, la Prima Tv. Recent, șefii televiziunii au decis să o scoată pe Anca din grilă. Vedeta urmează să fie inclusă într-un nou proiect în cadrul aceluiași trust. Moderatoarea TV ar urma să prezinte emisiunea „Supernanny' , dacă va accepta să facă parte din acest proiect.

Potrivit Pagina de media, Anca Serea nu a confirmat dacă a acceptat sau nu propunerea de a prezenta emisiunea Supernanny. „Mă bucur că am șansa de a lucra într-un domeniu care mi-a plăcut dintotdeauna. Am simțit că mă aflu în locul potrivit, încă de la primele probe. În plus, sunt fascinată de tot ce ține de munca în redacție, nu doar de pupitrul știrilor și îmi doresc foarte mult ca telespectatorii să prefere Focus Sport', a afirmat Anca Serea la debutul său ca gazdă a știrilor din sport la Prima TV, relatează playtech.ro.

Anca Serea are șase copii

În cazul în care va accepta noul proiect, Anca Serea se va descurca de minune, având în vedere că este mamă a șase copii. Fosta prezentatoare tv este căsătorită cu Adi Sînă, iar împreună au șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca i-a avut cu Filip Poplingher, primul ei soț. Filip a decedat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca are patru copii, Noah, Ava, Moise și Leah.

„Așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață', a povestit Anca Serea.

Anca Serea este pregătită să devină mamă pentru a 7-a oară

Prezentatoarea TV și Adi Sînă sunt împreună de zece ani și au o familie frumoasă. Vedeta a repetat în nenumărate rânduri că își dorește să aibă o familie numeroasă, motiv pentru care își mai dorește un copil. În urmă cu ceva timp, Anca a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagam. Unul dintre fani a întrebat-o dacă își mai dorește copii, iar vedeta a dezvăluir că este pregătită să devină mamă pentru a 7-a oară.

Artistul Adi Sînă a mărturisit că și el și-ar mai dori un copil, dar atunci când se va întâmpla, chiar el va face marele anunț. 'Deocamdată sunt șase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, că ar trebui să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta. E complicat cu numele, e greu să le schimbi după aia', a spus Adi Sînă.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter