Andreea Antonescu e concurentă la Splash! Vedete la apă. S-a accidentat în timpul unei sărituri

Publicat pe

Andreea Antonescu e concurentă la Splash! Vedete la apă, iar surpriza a fost dezvăluită ca urmare a unui incident neplăcut prin care a trecut artista. Andreea s-a accidentat în timpul unei sărituri în apă și a fost nevoie de intervenția medicului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu e concurentă la Splash! Vedete la apă, iar fanii vedetei au aflat vestea ca urmare a unui incident neplăcut a cărui protagonistă a fost artista. În timpul unei sărituri în apă, Andreea s-a accidentat la mână și a avut nevoie de intervenția medicului. Vedeta se află la bazinul din Bacău, unde se antrenează alături de celelalte vedete pentru show-ul ce va debuta pe 13 august.

Andreea Antonescu e concurentă la Splash! Vedete la apă. S-a accidentat în timpul unei sărituriAndreea Antonescu e concurentă la Splash! Vedete la apă. S-a accidentat în timpul unei sărituri

Andreea Antonescu e concurentă la Splash! Vedete la apă

Cu siguranță, artista ar fi trebuit să fie un nume-surpiză în sow-ul Antenei 1, care nu a anunțat-o printre participanți, dar azi, absolut întâmplător, s-a aflat că Andreea Antonescu e concurentă la Splash! Vedete la apă.

Artista nu este la prima participare, ea concurând și în 2015, însă, din păcate, experiența nu i-a servit la nimic. Din nefericire, Andreea s-a lovit serios în timpul unui antrenament și a fost nevoie de intervenția medicului.

Citește și: Giani Kiriță, Mario Fresh și Cătălin Cazacu participă la „Splash! Vedete la apă”

Citește și: Alina Pușcaș s-a accidentat la „Splash! Vedete la Apă': „Au apărut vânătăile'

Citește și: Margherita de la Clejani, concurentă la „Splash! Vedete la apă'. A apărut în sânii goi la filmări

Citește și: Paula Chirilă și Romică Țociu, coprezentatori la emisiunea Splash! Vedete la apă de pe Antena 1

Citește și: Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor prezintă „Splash! Vedete la apă', la Antena 1

„Acel moment când te aventurezi, în stilul caracteristic, foarte tare din prima zi. Și a doua zi, de la prima oră ajungi pe mâna medicului. Mă doare de mor”, a spus Andreea Antonescu pe Instagram.

„Te doare aici?”, a întrebat-o medicul. „Da, rău', a spus Andreea, fără a specifica zona exactă.

Andreea a făcut senzație pe Instagram în costum de baie

Pe lângă săriturile spectaculoase de la Splash, Andreea Antonescu va face senzație, cu siguranță, în costumele ei de baie minuscule. Iar de asta își aduc foarte bine aminte fanii artistei, care în 2015 i-au admirat trupul sexy, atunci când a concurat pentru prima oară la acest show.

Nici 6 ani mai târziu, artista nu i-a dezamăgit, afișându-se într-un InstaStory într-un costum de baie care lăsa extrem de puțin loc imaginației. Și cum Andreea Antonescu este noua concurentă de la Splash! Vedete la apă, fanii vor avea cu ce să se delecteze. Cu siguranță toată populația masculină speră ca artista să reziste cât mai mult în concurs.

Rămâne de văzut dacă Andreea Antonescu va reuși să fie mai bună decât ceilalți colegi ai ei de competiție: Giani Kiriță, Mario Fresh, Cătălin Cazacu, Margherita de la Clejani, DJ Harra, Alina Pușcaș, Otilia Bilionera, Natalia Duminică, Cristi Pulhac și Radu Itu.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă