Andreea Bălan nu mai vorbește cu tatăl ei de un an și jumătate. De ce s-au certat: „Acest lucru te rănește”

Publicat pe

Andreea Bălan nu mai vorbește cu tatăl ei de un an și jumătate. Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, susține că suferă din cauză că fiica lui nu îi mai vorbește de aproape doi ani. Potrivit spuselor lui, artista s-ar fi supărat deoarece părintele ei ar fi dat prea multe declarații în presă despre viața ei personală și ar fi întrerupt contactul cu el. Acum, Săndel Bălan mărturisește că suferă de dorul fiicei sale și al celor două nepoate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan nu mai vorbește cu tatăl ei de un an și jumătate. Tatăl Andreei Bălan a avut o relație destul de complicată cu fiica sa, în special după destrămarea trupei Andre, pe care el a manageriat-o. În timp însă, între ei a devenit răceala și nu și-au mai vorbit multă vreme. Chiar dacă între timp au revenit la sentimente mai bune, de un an și jumătate Andreea și Săndel Bălan nu-și mai vorbesc. Iată ce spune tatăl artistei despre această situație.

Andreea Bălan nu mai vorbește cu tatăl ei de un an și jumătate. De ce s-au certat: „Acest lucru te rănește'Andreea Bălan nu mai vorbește cu tatăl ei de un an și jumătate. De ce s-au certat: „Acest lucru te rănește'

Andreea Bălan nu mai vorbește cu tatăl ei de un an și jumătate

În timp ce mama artistei locuiește cu ea și cele două fetițe, Ella și Clara, la București, tatăl Andreei Bălan spune că stă singur la Ploiești. Într-un interviu recent, acesta a dezvăluit că îi este extrem de dor de fiica sa și de cele două nepoate și că își dorește enorm să reia relația cu Andreea. Pentru asta, spune el, este dispus să nu mai facă nimic din ce ar putea să o supere pe artistă.

Citește și: Au trecut peste certurile din trecut! Andreea Bălan și-a chemat tatăl la nuntă. Cum a primit Săndel Bălan invitația fiicei

Citește și: Marea împăcare! Andreea Bălan, susținută de tatăl său în plin divorț, după ce ani de zile nu și-au vorbit. Săndel Bălan și-a vizitat pentru prima oară nepoatele

Citește și: Simona Halep, mașină de 65 de mii de euro de ziua ei: „Sunt îndrăgostită”. Cine i-a făcut acest cadou spectaculos

Citește și: Adela Popescu a avut mari probleme cu bona din Republica Dominicană. Ce a pățit băiatul cel mic: „Era anxios, plângea foarte mult’

„Andreea nu vrea ca eu să mai apar în presă, îmi spune că nici tații altor artiști nu fac asta. Ea nu-mi mai vorbește de o perioadă lungă. Nu vreau ca să stau toată viața părăsit și să mă cert cu propriul copil. Și dacă aveam zece copii și mă certam cu unul dintre ei, acest lucru te rănește', a spus Săndel Bălan pentru Impact.

De ce s-a răcit relația dintre Andreea Bălan și tatăl ei

Tatăl Andreei Bălan a fost impresarul și compozitorul melodiilor interpretate de trupa Andre. Motivul rupturii dintre tată și fiică a fost reprezentat de niște sume mari de bani, dar și de faptul că Săndel Bălan avea un comportament foarte dur. Andreea Bălan a mărturisit că tatăl ei o bătea ca să urce pe scenă.

E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de  maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat’, a declarat Andreea Bălan la podcastul „Acasă la Măruță'.

Ba mai mult, Andreea Bălan a dezvăluit că la 18 ani a plecat de acasă în momentul în care a descoperit că Săndel Bălan îi cheltuise toți banii. Artista a mai spus că și-a iertat tatăl în momentul în care a devenit și ea părinte.

La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. Eu la 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după 1 milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte’,  a mai povestit Andreea Bălan despre tatăl ei, Săndel Bălan.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter