Momente cumplite pentru Andreea Bănică. Și-a pierdut fiul în vacanță: "Am țipat, am intrat într-o panică totală!"

Publicat pe

Andreea Bănică trecut prin clipe teribile, după ce și-a pierdut fiul, care a dispărut fără veste din hotelul în care erau cazați, în timp ce se aflau în vacanță. Noah a plecat singur la plimbare și și-a pus mama pe jar. Iată ce a dezvăluit artista!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică a dezvăluit că a trecut prin cel mai negru coșmar al unui părinte – și-a pierdut fiul în timp ce se aflau în vacanță. Cu siguranță orice părinte a experimentat, la un moment dat, o situație similară, așadar e de înțeles cu ce s-a confruntat artista, care în scurt timp a alertat tot hotelul…

Momente cumplite pentru Andreea Bănică. Și-a pierdut fiul în vacanță: "Am țipat, am intrat într-o panică totală!"Momente cumplite pentru Andreea Bănică. Și-a pierdut fiul în vacanță: "Am țipat, am intrat într-o panică totală!"

Andreea Bănică și-a pierdut fiul în vacanță

Pentru Andreea Bănică vacanța era cât pe ce să se transforme într-un dezastru, iar asta deoarece artista și-a pierdut fiul în vacanță. Noah a plecat singurel la plimbare, din dorința de a explora împrejurimile, în timp ce mama lui a trecut prin momente cumplite, fiindcă în astfel de situații începi să-ți imaginezi cele mai negre scenarii.

Citește și: Andreea Bănică l-a luat de soţ pentru a doua oară pe Lucian Mitrea. Totul la VIVA! Party 2018

Citește și: De ce s-au certat nașa Andreea Bănică și finul Alex Velea: „Mi-aș dori să nu fie supărat'

Citește și: De ce nu mai poate Andreea Bănică să rămână gravidă:„Mi-aș fi dorit trei copii’

Citește și: Cum arată Andreea Bănică nemachiată, la 43 de ani.Imaginile i-au uimit pe fani

Citește și: Pavel Bartoș a vândut la alimentară, pe vremea lui Ceaușescu: „Eram cel mai mare din familie și…”

„Pe Noah l-am pierdut în hotel, în vacanță. Păi ce crezi, am pus tot hotelul pe roate, toată lumea era în picioare! I-am trezit pe toți, am făcut foarte urât, am țipat, am intrat într-o panică totală! Pe Sofia nu am pierdut-o însă niciodată, Doamne ajută, că nu știu ce s-ar fi întâmplat atunci!

Acum Sofia e mare, are 14 ani. O s-o las anul acesta să plece singură în vacanță cu prietenele, în Grecia. Nu sunt genul de mamă sperietoare, genul: aoleu pleacă copilul, ce să mă mai fac!', a declarat Andreea Bănică, pentru click.ro.

,,Am această fobie, recunosc. Mi-e frică să nu-mi pierd copiii de când mă știu eu. Am și motive pentru că, la toate concertele mele în aer liber, se întâmplă să se mai piardă câte un copil, tocmai când sunt eu pe scenă. Și culmea, eu sunt cea care trebuie să anunț că s-a pierdut copilul respectiv', a mai povestit artista.

Cum se înțelege Andreea cu fiica ei adolescentă

Este o artistă cu o carieră impresionantă, iar în plan personal, Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Lucian Mitrea, de aproape 25 de ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Sofia în vârstă de 14 ani, și pe Noah, care va împlini șase ani în noiembrie. Fiica ei este deja adolescentă și ține pasul cu toate trendurile despre modă, dar nu numai. Mama ei recunoaște că nu e ușor să țină pasul cu atâtea schimbări, de aceea i-a pregătit cele mai bune sfaturi de viață, ca să nu facă aceleași greșeli ca ea.

„Nu mă sperie că se maturizează. Mă sperie faptul că atunci când îi spun că poate să își strice părul, trebuie să îi spun de multe ori. Ideea e că atunci când îi spun că părul este frumos natural și dacă îl ai așa trebuie să îl menții să ai grijă de el, dacă ai niște unghii frumoase, naturale, ai grijă de ele, nu le pune pe cele false, imense, ca să pari altceva.

Încerc să mențin tot ce e natural și frumos la ea, pentru că știu că am un copil frumos, deosebit și e normal să țin așa de ea, cât pot de mult. Mai departe și mai târziu, ea va decide ce-și va face, cum va avea părul, creț, blond, ars, nears. Va trece și ea prin niște experiențe, pentru că așa sunt copiii, așa am fost și eu. Eu, la rândul meu, am trecut prin părul blond ars, cu meșe multe, care mai cădeau pe scenă și tot așa.

Așa era atunci. Cu sprâncene subțiri ață, oribile. Frumoase pe atunci, urâte astăzi. Uite așa trecem prin anumite experiențe, eu nu pot decât să îi spun prin ce experiențe am trecut, iar ea dacă înțelege bine, dacă nu o să înghit în sec și merg mai departe', a declarat Andreea Bănică, pentru WOWbiz.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter