Pavel Bartoș a vândut la alimentară, pe vremea lui Ceaușescu: "Eram cel mai mare din familie și..."

Publicat pe

Pavel Bartoș a vândut la alimentară pe vremea lui Ceaușescu! Puțină lume cunoștea acest lucru, însă chiar actorul a fost cel care a dezvăluit o parte din trecutul lui cu care nu îi este sub nici o formă rușine. Pavel Bartoș a explicat și care a fost motivul din spatele deciziei sale de a vinde la alimentară în comunism.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În vârstă de 47 de ani, Pavel Bartoș e actor al Teatrului Odeon din București, dar și prezentator de televiziune. În trecut, la debut, el a avut o altă meserie. Într-un interviu recent, actorul a mărturisit că pe timpul regimului comunist a fost vânzător la alimentară.

Pavel Bartoș a vândut la alimentară, pe vremea lui Ceaușescu: "Eram cel mai mare din familie și..."Pavel Bartoș a vândut la alimentară, pe vremea lui Ceaușescu: "Eram cel mai mare din familie și..."

„Lucrător la Alimentara pe vremea lui Ceaușescu. Eram sigur că dacă voi lucra la Alimentara, voi avea de toate și nu voi mai sta la cozi. Toată copilăria mea am stat la cozi!

Eram cel mai mare din familie și stăteam la cozi imense de la 3 dimineața până la 7, că atunci când se trezeau cu toții, trebuia să avem lapte și de toate… Ai mei lucrau în schimburi: când mama era în schimbul unu, tata era în doi, uneori se întâmpla ca amândoi să fie în trei.

Și atunci plecau pe la 11 noaptea și noi, cei 4 copii, rămâneam singuri și dormeam…', a declarat Pavel Bartoș pentru cristinastanciulescu.ro.

Tot el a spus cu ce se ocupau părinții lui, respectiv mama era confecționar, iar tata zidar.

Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă: „Am întârziat o oră la biserică'/ EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoș, pictorial alături de familie, cu soția și cele trei fete:’Acasă, nu sunt eu în rolul principal’ / EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoş, dincolo de micul ecran. Familia este pe primul loc:’Ne trezim şi stăm în pijamale toată ziua.’ – EXCLUSIV

Pavel Bartoș: „Îmi doresc să mor înaintea celor dragi mie'

Recent, prezentatorul de la „Românii au talent' și-a deschis sufletul și a dezvăluit care este teama lui. Pavel Bartoș are o dorință atipică, despre care vorbește deschis:

„De obicei nu am dintr-astea, pentru că eu am o zicală: „Dacă nu ți le propui, nu le ai!» Cum să zic eu, doar atât am o chestie, îmi doresc să mor înaintea celor dragi mie!', a declarat Pavel Bartoș pentru Cancan.

De asemenea, Pavel a recunoscut că, deși a jucat în numeroase filme și piese de teatru, acesta are în continuare emoții când apare în fața publicului.

„Am emoții, dar emoțiile fac bine, chiar îmi zicea cineva: «Și tu, după atâți ani, ai emoții?» Da, am emoții, e normal să am emoții, asta dovedește că nu sunt robot și te raportezi în fiecare seară la spectacolul ăla, la oamenii ăia și asta te face mai bun sau mai prost!', a mai spus actorul.

Cum a devenit celebru Pavel Bartoș

Cei care s-au întrebat cum a devenit celebru Pavel Bartoș vor avea surpriza să afle că simpaticul actor și prezentator nu a avut parte de cel mai simplu drum în carieră.

Mai mult, în momentul în care a intrat la facultate erau 50 de candidați pe loc, așadar Pavel Bartoș și-a mințit părinții și cunoscuții că dă la o altă facultate…

Pentru Pavel Bartoș, începuturile în profesie nu au fost deloc ușoare, până să ajungă la consacrare actorul făcând față unor provocări care pe mulți i-ar fi descurajat.

„Am dat 37 de castinguri până am primit unul. Făceam naveta cu trenul, la clasa a 2-a, pentru a putea participa la castinguri. Nopțile acelea erau foarte grele, iar dezamăgirea era mare. Abia prin 2007 am luat primul rol într-un film, pentru că abia atunci am fost pregătit’, a povestit Pavel Bartoș în podcastul lui Horia Brenciu.

În perioada în care Pavel Bartoș a intrat la facultate, la Actorie era o luptă acerbă, iar șansele de a te vedea printre admiși, foarte mici. Drept urmare, pentru a nu le da emoții apropiaților, actorul le-a spus că va da la Facultatea de Drept.

„Ei voiau doar să intru la o facultate. I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs. Nu credeau că poți intra. La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret', a povestit Pavel Bartoș pentru VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter