Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au împlinit 5 ani de relație: „Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel”

Publicat pe

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au împlinit 5 ani de relație. Andreea Marin este o femeie cu adevărat împlinită! Aceasta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o relație absolut superbă cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi se iubesc necondiționat, iar de curând, au împlinit 5 ani de când își împart viața la doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și o viață personală extrem de frumoasă. „Zâna' este îndrăgostită până peste cap de Adrian Brâncoveanu, bărbatul alături de care își împarte viața de 5 ani de zile. Iată ce a scris vedeta cu privire la partenerul său de viață!

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au împlinit 5 ani de relație: „Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel'Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au împlinit 5 ani de relație: „Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel'

Aceasta a vorbit public despre relația pe care o are cu fostul consul. Iată cine a felicitat-o pe frumoasa prezentatoare!

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin:Merg la ea în vizită pentru…/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Radu Ștefan Bănică să participe la Te Cunosc de Undeva:Abia terminasem Bac-ul și…

Citește și: Cum reușește Valentina Pelinel să-l țină pe Cristi Borcea lângă ea: „Libertatea pe care o acorzi…

Citește și: Oana Pellea, mesaj emoționant în memoria tatălui său, Amza Pellea:Dorul mă arde zi de zi

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au împlinit 5 ani de relație

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au împlinit 5 ani de relație. Andreea Marin este extrem de fericită, la 5 ani de când a început o nouă viață alături de Adrian Brâncoveanu. Aceasta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare cu partenerul ei de viață, dar și un mesaj extrem de emoționant.

„Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!', este mesajul transmis de vedetă pe social media, împreună cu câteva imagini.

Printre vedetele care le-au comentat celor doi îndrăgostiți se numără și Simona Pătruleasa. Aceasta le-a transmis un sincer și călduros: „La mulți ani fericiți împreună!'.

„El e altfel'

Andreea Marin susține că partenerul său de viață este foarte diferit de bărbații pe care i-a întâlnit până în prezent. Aceasta a subliniat că discreția și diplomația sa au făcut-o și pe ea să își schimbe stilul de viață.

„Alături de el am învățat să țin pentru mine anumite aspecte ale vieții. El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă. Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt', a spus ea.

Zâna a recunoscut că și-ar dori să aibă un copil alături de actualul său partener de viață.

 „Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil. Și Violeta își dorește mult asta, sunt convinsă', a mai dezvăluit ea.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter