Andreea Tonciu, despre apropierile dintre Xonia și TJ Miles, de la Survivor: „Ea mi-a recunoscut”. Ce poză a arătat bruneta, cu ei

Publicat pe

Andreea Tonciu, despre apropierile dintre Xonia și TJ Miles, de la Survivor. Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu și Xonia au fost eliminate recent de la Survivor România 2022. După ce au părăsit competiția, primele două au făcut o serie de declarații controversate despre cântăreață și TJ Miles. Soția lui Daniel Niculescu susține că între cei doi ar fi avut loc niște apropieri suspecte. În plus, a făcut publică și o fotografie în acest sens.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu, despre apropierile dintre Xonia și TJ Miles, de la Survivor. Andreea Tonciu continuă seria declarațiilor „incendiare', după ce a fost eliminată de la Survivor România 2022. La scurt timp după ce s-a întors în țară, atât ea, cât și Roxana Ciuhulescu, au vorbit public despre foștii lor coechipieri. Ambele susțin că între Xonia și TJ Miles ar fi existat unele „apropieri'.

Andreea Tonciu, despre apropierile dintre Xonia și TJ Miles, de la Survivor: „Ea mi-a recunoscut'. Ce poză a arătat bruneta, cu eiAndreea Tonciu, despre apropierile dintre Xonia și TJ Miles, de la Survivor: „Ea mi-a recunoscut'. Ce poză a arătat bruneta, cu ei

Andreea Tonciu, despre apropierile dintre Xonia și TJ Miles, de la Survivor. Luni, pe 31 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul emisiunii găzduite de Cătălin Măruță. Acolo, soția lui Daniel Niculescu nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa foștilor ei colegi din Dominicană. Bruneta susține cu tărie că între Xonia și TJ Miles ar fi existat unele apropieri și a postat chiar și o imagine cu cei doi din avion.

Citește și: Ce traumă are Andreea Tonciu după ce a fost eliminată de la Survivor:”E șocată de ceea ce a trăit acolo”

Citește și: Cum a reacționat Laura Giurcanu după ce Andreea Tonciu a atacat-o, la Survivor:”Ești certăreață profesionistă și…”

Citește și: Andreea Esca a câștigat definitiv procesul cu doctorița din Focșani care a acuzat-o de prejudiciu de imagine!Ce sumă trebuie să-i plătească vedetei

Citește și: Aurelian Temișan, Monica Davidescu și fiica lor au COVID-19.Cum se simt acum

Andreea Tonciu, despre apropierile dintre Xonia și TJ Miles, de la Survivor

Andreea Tonciu, despre apropierile dintre Xonia și TJ Miles, de la Survivor. Andreea Tonciu a criticat asupru comportamentelor colegelor sale de la Survivos vis-a-vis de băieții din echipa roșie. Fosta asistentă TV a susținut că ea nu ar fi lăsat pe nimeni să o atingă într-un anumit mod și că nu ar fi fost niciodată atât de apropiată de alți bărbați, având în vedere că are un soț acasă.

Andreea Tonciu a avut o replică ironică la adresa fetelor din echipa Faimoșilor, de la Survivor 2022. Aceasta a spus că ele ar fi greșit emisiunea și că ar fi venit, de fapt, la „jungla iubirii'.

„Fetele astea au greșit emisiunea, au venit la jungla iubirii. Eu vreau să demonstrez anumite lucruri. (…) Noi nu ne-am dus la jungla iubirii ca să ne combinăm', a declarat Andreea Tonciu în emisiunea „La Măruță', de la PRO TV.

Ce poză a arătat bruneta cu cei doi

Andreea Tonciu, despre apropierile dintre Xonia și TJ Miles, de la Survivor. Iar Andreea Tonciu nu s-a oprit aici. Conform spuselor ei, în avion, în drumul către Republica Dominicană, Xonia și TJ Miles ar fi stat unul lângă celălalt. Aceasta susține că bărbatul ar fi ținut mâna pe piciorul artistei, lucru pe care bruneta nu-l găsește normal. Iar pentru a-și susține vorbele, soția lui Daniel Niculescu a făcut o poză cu cei doi pe care ieri a făcut-o publică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Ți se pare normală poza asta? Xonia și TJ Miles erau îmbrățișați. Vreau să punctez altceva. Mi s-a părut foarte funny și am făcut poze. Și băiatul a ținut mâna pe piciorul ei. Nu sunt nebună, Cătălin!', a continuat ea.

„Xonia se urca pe TJ Miles să îi facă masaj'

Andreea Tonciu, despre apropierile dintre Xonia și TJ Miles, de la Survivor. Pe deasupra, Andreea Tonciu a povestit că Xonia s-ar fi urcat pe TJ Miles de la Survivor ca să-i facă masaj. În plus, aceasta susține că artista i-ar fi recunoscut că-l place pe vlogger.

„Xonia se urca pe TJ să îi facă masaj. Eu am văzut, pentru că am fost acolo. Xonia era călare pe TJ. Nu am nimic cu această domnișoară. E o fată singură și chiar ea mi-a recunoscut că îi place de TJ Miles', a mai susținut bruneta.

Roxana Ciuhulescu, despre Xonia și TJ Miles de la Survivor

Roxana Ciuhulescu, eliminată și ea de la Survivor, a confirmat cele spuse de Andreea Tonciu. Aceasta susține că ar exista chiar și o filmare cu o scenă „ceva mai grăitoare decât fotografia Andreei'. Ba mai mult, crede că dacă ar fi rămas împreună în emisiune, ar fi ieșit, probabil, o relație frumoasă între ei. Fosta prezentatoare de la ProMotor e de părere că după plecarea cântăreței, TJ Miles ar fi plcăut-o pe Laura Giurcanu.

„Are dreptate Andreea ca în multe ce spune. (…) Chiar Radu a filmat o scenă ceva mai grăitoare decât fotografia Andreei. Cumva, TJ Miles era cu mâna între picioarele Xoniei, că na… în somn știi cum e îți mai alunecă mâinile.

Pot să confirm tot ceea ce a zis Andreea, era o apropiere evidentă între Xonia și TJ Miles. Să mai spun și că era cu mâinile pe ea? Dacă ar fi continuat împreună în emisiune, probabil ar fi ieșit o relație frumoasă între ei.

Când a plecat Xonia, a apărut Laura, cred că o plăcea TJ pe Laura (n.r. Giurcanu), că e și o femeie foarte frumoasă', a spus Roxana Ciuhulescu.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter