De ce lipsește Andreea Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities

Publicat pe

Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital, așa că în ediția de miercuri a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities! vedeta va lipsi din platou.

De ce lipsește Andreea Tonciu de la Bravo, ai stil! CelebritiesDe ce lipsește Andreea Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities


Ilinca Vandici lămurește situația și anunță că Andreea Tonciu are niște probleme de sănătate, motiv pentru care va fi prezentă în platoul emisiunii puțin mai târziu.

Citește și: Maria Ilioiu a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities și răbufnește! S-a păruit cu Andreea Tonciu: „Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la TV'


Andreea Tonciu lipsește. Am înțeles că nu s-a simțit bine, drept urmare va veni alături de noi un pic mai târziu, în momentul în care se va simți mai bine', spune Ilinca Vandici.


Andreea Tonciu a confirmat că a ajuns la spital și spune că știe că are niște probleme, însă nu vrea să vorbească despre ele.


Mi-a fost foarte rău și am ajuns dimineața la spital. Acum sunt mai bine. Trebuie să îmi fac niște analize pentru că nu le-am mai facut de mult. Mi-au facut o ecografie. Am niște probleme, le știu, dar prefer să nu vorbesc despre ele', spune Andreea.

Citește și: Andreea Tonciu recidivează! Concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a subțiat din nou în Photoshop, dar a fost dată de gol

Bruneta s-a remarcat în show-ul Bravo, ai stil! Celebrities! după scandalurile pe care le-a provocat și disputele cu concurentele.


„Andreea Tonciu este unică. Este mama perfectă, soţia perfectă, profesionistul perfect. Omul care moare ca lumea să fie mai bună. Mor cu dreptatea în mână! În această competiţie voi merge până în pânzele albe. Nu mă voi lăsa învinsă de nimic şi de nimeni', se caracterizează vedeta.

Citește și: Andreea Tonciu, acuzații dure pentru Gina Chirilă la Bravo, ai stil! Celebrities: 'Genul ăsta de mironosițe mie nu îmi plac!'


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter