Andrei Duban a primit cadouri de la Elena Ceaușescu: „Mă invidiau toți”

Publicat pe

Andrei Duban este cunoscut în România pentru simțul umorului și pentru talentul său actoricesc. Și-a început cariera de la o vârstă fragedă, 11 ani, și a fost extrem de apreciat chiar de Elena Ceaușescu. Soția dictatorului i-a făcut și cadouri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andrei Duban și-a început cariera de comediant din fragedă copilărie. Actorul a devenit cunoscut încă de când avea 11 ani și a reușit să o impresioneze chiar și pe Elena Ceaușescu.

Andrei Duban a primit cadouri de la Elena Ceaușescu: „Mă invidiau toți'Andrei Duban a primit cadouri de la Elena Ceaușescu: „Mă invidiau toți'

Andrei Duban a povestit, în cadrul unui podcast, detalii despre cariera sa, dar și despre perioada comunistă. Soția lui Nicolae Ceaușescu i-a făcut cadouri de-a lungul timpului.

Andrei Duban a primit cadouri de la Elena Ceaușescu

În cariera sa de zeci de ani, Andrei Duban a fost surprins de multe situații. Unele dintre cele mai remarcabile au fost momentele în care a primit cadouri de la Elena Ceaușescu.

Actorul a povestit că o considera o femeie rea, însă realitatea i-a arătat altceva după ce Elena Ceaușescu și-a exprimat admirația față de el.

Citește și: Grațiela Duban a găsit poze cu Andreea Mantea goală, în laptopul soțului.

Citește și: Cine este Grațiela Duban.

Citește și: Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink:

Citește și: Oana Mizil, în plin scandal de violență conjugală cu Marian Vanghelie:

„A fost o chestie contradictorie. Ea (n.r. – Elena Ceaușescu) mi se părea o scorpie când tăcea, mi se părea o femeie rea, după care mi-am luat așa o lecție, după unul dintre spectacole, au trimis mașina după mine la școală'.

Am fost scos din clasă, nu apucasem să le spun părinților și m-au dus la Comitetul Central. Am intrat în biroul președintei Organizației de Pionieri. M-a felicitat și mi-a spus că are un cadou pentru mine de la tovarășa Elena. Eu, în momentul ăla, am zis că e la mișto (…)', a povestit Andrei Duban.

Andrei Duban: „Mă invidiau toți'

Ei bine, nu, nu a fost „la mișto'. Andrei Duban chiar a primit cadouri de la Elena Ceaușescu. Prima dată, soția dictatorului i-a trimis o mașinuță de curse. Al doilea cadou primit de Andrei Duban a fost un stilou cu peniță de aur, dar i-a fost furat la Revoluția din 1989.

„Două cadouri mi-a făcut de-a lungul timpului. Când eram mai mic, o mașinuță de curse, de Formula 1, care la spate avea o rotiță și o brichetă, dar am aflat mai târziu asta. Când mergeau roțile din spate, ieșeau mici scântei, ca la brichetă (…) Mă invidiau toți când au văzut ce aveam, dar le-am dat-o tuturor să se joace', a mai spus Andrei Duban.

„Mai târziu, eram deja la liceu și am primit cadou un stilou cu peniță de aur cu care ei semnau decretele prezidențiale. Nu-l mai am, mi l-au furat la Revoluție'.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter