Antonia a avut COVID-19? Primele declarații ale iubitei lui Alex Velea: "Când ieși din casă după 14 zile"

Publicat pe

Antonia a făcut câteva declarații din care se înțelege că a fost testată pozitiv cu COVID-19. Soția lui Alex Velea a fost nevoită să stea în carantină 14 zile. Cu toate că nu a spus clar dacă a avut sau nu virusul, cântăreața s-a izolat pentru două săptămâni, iar asta poate fi și ca urmare a contactului cu o persoană pozitivă la noul virus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ea și-a surprins astăzi fanii când a postat pe Instagram o imagine în care se afla în mașină și care lângă care a pus o descriere din care se înțelege că nu a mai ieșit din casă de 14 zile. Autoritățile din România recomandă celor care iau contact cu persoane confirmate cu COVID-19 să se autoizoleze 14 zile la domiciliu, iar în cazul în care apar simptome grave ale virusului să contacteze serviciul de urgență 112.

De asemenea, cei care fac forme ușoare de COVID-19 sunt sfătuiți să se trateze la domiciliu și să păstreze o perioadă de 14 zile în care să nu părăsească domiciliul sau să ia contact cu alte persoane.

Antonia a avut COVID-19? Primele declarații ale iubitei lui Alex Velea: "Când ieși din casă după 14 zile"Antonia a avut COVID-19? Primele declarații ale iubitei lui Alex Velea: "Când ieși din casă după 14 zile"

 When you finally get out the house after 14 days! I feel like a freakin vampire (n.r.: Când, în sfârșit, ieși din casă după 14 zile! Mă simt ca un vampir)!', a fost mesajul Antoniei, la boomerangul pe care l-a postat când a ieșit afară.

Mai mult, Antonia a postat în ultimul timp doar fotografii făcute înainte de pandemie sau fotografii din casă, lucru care îi duce pe fani cu gândul că vedeta a avut COVID-19. Ea a făcut câteva fotografii în lenjerie intimă pe care le-a postat pe rețelele sociale, spre deliciul fanilor.

Antonia a fost în Italia, în vară, pentru a o vedea pe Maya

Antonia și Alex Velea au plecat în Italia în vara anului 2020 pentru a o vedea pe Maya. Artista nu și-a mai încăput în piele de fericire, fiind alături de toți cei trei copii!

Pentru a marca momentul, Antonia a postat o imagine cu Maya, Alex Velea și cei doi băieți, vizibil încântată de surpriza pe care i-a făcut-o fiicei ei: „Diamantele și perlele mele', a scris cântăreața în dreptul imaginii.

Antonia și Maya nu s-au mai văzut din luna februarie, petrecând un întreg anotimp departe una de cealaltă. Cele două au mers la acel moment împreună la salonul de înfrumusețare și s-au distrat pe cinste, Antonia menționând chiar că este cea mai fericită zi din viața ei.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție'

Citește și: Andreea Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu' este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar'/ INTERVIU

Mai mult, Maya a avut parte de o surpriză iarna trecută, când a venit în România: în vila de jumătate de milion de euro pe care Antonia și Alex Velea și-au achiziționat-o i s-a pregătit și micuței o cameră.

În luna aprilie, cu ocazia zilei sale de naștere, Antonia a dezvăluit cât de mult îi lipsește fiica sa, care se afla în carantină în Italia.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter