La 41 de ani, Florin Salam a devenit bunic pentru a doua oară! Ce nume special a primit nepotul lui

Publicat pe

Florin Salam a devenit bunic pentru a doua oară, iubita fiului său aducând pe lume un băiețel perfect sănătos chiar în ziua de Sfântul Ștefan. Iată ce mesaj emoționant a transmis manelistul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La doar 41 de ani, Florin Salam a devenit bunic pentru a doua oară, nora sa aducând pe lume un băiețel în a treia zi de Crăciun. Fiul manelistului este și el un tată extrem de tânăr, Dani Stoian împlinind 18 ani în luna martie a acestui an.

La 41 de ani, Florin Salam a devenit bunic pentru a doua oară! Ce nume special a primit nepotul luiLa 41 de ani, Florin Salam a devenit bunic pentru a doua oară! Ce nume special a primit nepotul lui

Florin Salam a devenit bunic de Sfântul Ștefan

În culmea fericirii după ce fiul său l-a făcut bunic pentru a doua oară, Florin Salam a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram. Pe 27 decembrie, nora lui, Mihaela, a adus pe lume primul copil al ei și al lui Dani, fiul manelistului, motiv de mare bucurie în familia artistului, care a ținut să împărtășească vestea cu fanii săi.

„Astăzi am devenit pentru a doua oară bunic! Bine ai venit pe lume, Edan Ștefan! Copilașul băiatului meu, Dany', a anunțat Florin Salam prin intermediul unui mesaj postat pe InstaStory, alături de primele imagini de pe patul de spital.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție”

Citește și: Andreea Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu” este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar”/ INTERVIU

Dat fiind că au devenit părinți într-o zi sfântă, Mihaela și Dani Salam i-au dat fiului lor numele de Ștefan. Probabil că nu întâmplător micuțul s-a născut de Sfântul Ștefan, așadar fiul manelistului și partenera lui i-au dat micuțului și acest nume, în memoria Fănicăi, mama lui și fosta soție a lui Florin Salam, care a încetat din viață cu ani în urmă.

„Cadoul nostru de Crăciun”

Nepotul lui florin Salam a venit pe lume ]ntr-o zi mare, iar cea care a dat vestea a fost chiar mama lui.

„#EdanStefan ##ourChristmasGift (n.r.: Cadoul nostru de Crăciun)', este mesajul postat pe Instagram de Mihaela.

De altfel, nu este prima oară când membrii familiei manelistului fac acest gest, atât actuala lui soție, cât și fiica lui botezându-și copiii cu acest nume.

În a treia zi de Crăciun, în familia lui Florin Salam bucuria a fost dublă, deoarece și Betty, fiica artistului, și-a serbat băiețelul, care poartă tot numele de Ștefan.

„Al meu Ștefan! La mulți ani, copilul meu! Mami și tati te iubesc enorm! Ce pot să-ți doresc? Decât o viață liniștită și plină de iubire, iar toate visele pe care o să le ai când vei fi mai mare să ți se împlinească! PS: Astăzi am devenit mătușica!!! Sooo, mai avem un Ștefan în familie!”, a scris Betty, anun’\nd la r\ndul ei fericitul eveniment.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter