Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Vladimir Putin: "Tu ai început acest război, tu poți să-l oprești"

Publicat pe

Arnold Schwarzenegger a transmis un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare. Actorul a postat un mesaj pentru poporul rus, pe care îl iubește și îl consideră prieten. Fostul guvernator al statului California a condamnat ferm războiul început de Vladimir Putin, povestind o întâmplare care i-a marcat copilăria.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Celebrul actor de la Hollywood și-a exprimat solidaritatea față de rușii care au protestat pe străzil din Moscov, odată cu începerea războiului în Ucraina. În opinia lui Arnold Schwarzenegger, invazia rusă pe teritoriul ucrainean este complet ilegală. Într-un clip video de 9 minute publicate p twitter, starul american a vorbit despre ce îl leagă de Rusia.

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Vladimir Putin: "Tu ai început acest război, tu poți să-l oprești"Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Vladimir Putin: "Tu ai început acest război, tu poți să-l oprești"

Arnold susține că războiul izbucnit de Rusia în Ucraina este unul fără sens și a cerut oprirea acestuia imediat. Actorul i s-a adresat direct lui Vladimir Putin, președintele Federației Ruse. Actorul este primul star din Occident care a filmar în Moscova pentru film.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Arnold Schwarzenegger.E cu 27 de ani mai tânără

Citește și: Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver, după 10 ani.Ce avere au împărțit

Citește și: Vladimir Putin se teme că va fi otrăvit și a înlocuit tot personalul de la Kremlin:”Este speriat…”

Citește și: Negociatorul-șef al Ucrainei, despre conflictul cu Rusia:„Mă îndoiesc că războiul se va termina după semnarea unui tratat de pace'

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru poporul rus

Arnold Schwarzenegger i-a cerut lui Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina. Starul din America a postat un filmuleț de 9 minute pe Twitter, în care spune că Rusia a invadat ilegal Ucraina. Acesta a vorbit despre ce îl leagă de poporul rus și necesitatea ca războiul să se oprească. ''Iubesc poporul rus. De aceea trebuie să vă spun adevărul. Vă rog să urmăriți și să distribuiți', este descrierea care însoțește mesajul video al cunoscutului actor.

Arnold Schwarzenegger și-a transmis admirația față de cetățenii ruși care au avut curajul să protesteze.

Tăria și inima poporului rus m-au inspirat dintotdeauna și din acest motiv sper că mă veți lăsa să vă spun adevărul despre războiul din Ucraina și ce se întâmplă acolo..(…)Lumea v-a văzut curajul.Ştim că aţi suportat consecinţele. aţi fost arestaţi, închişi şi bătuţi. Sunteţi noii mei eroi'. a transmis Arnold.

Arnold Schwarzenegger i-a cerut lui Putin să oprească războiul din Ucraina

Arnold Schwarzenegger i-a transmis lui Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina și să înceteze cu vărsarea de sânge. Actorul i s-a adresat direct președintelui rus în clipul video postat pe Twitter. „Tu ai început acest război, tu îl conduci și tot tu îl poți opri. Este ilegal ceea ce faci.

Actorul a expus minciunile din spatele propagandei președintelui Rusie pentru a argumenta invazia în Ucraina. De asemenea, starul a mai spus că, aproximativ 11 milioane de ruși au familii în Ucraina. Vieţile voastre şi viitorul vostru sunt sacrificate pentru un război fără sens, care este condamnat de întreaga lume.(…) Deci, fiecare glonţ pe care-l trageţi, îl trageţi într-un frate sau o soră dintre ai voştri. Fiecarebombă sau fiecare obuz care cade în Ucraina, nu cade asupra unui inamic, ci asupra unei şcoli, a unui spital sau a unei case'. 

Starul american, solicitare pentru soldații ruși

Actorul american a trabsmis că știe cum minciunile despre război poate manipula și distruge o persoană. De asemenea, Arnold a descris modul în care tatăl său, Gustav Schwarzenegger s-a simțit vinovat pentru că a luptat pentru naziști în perioada celui de-al Doile Război Mondial. Starul americana spus că lui Putin nu îi pasă de consecințe, dar dacă rușii îi ascultă mesajul, se vor gândi la cele spuse de el.

O parte din mesajul său a avut scopul de a-i convinge pe soldații ruși să conștientizeze mai bine circumstanțele din jurul conflictului. „Pentru soldații ruși care văd acest mesaj, știți deja mult din adevărul pe care l-am spus. L-ați văzut cu ochii voștri. Acesta nu este războiul pentru apărarea Rusiei la care au luat parte bunicii sau străbunicii voștri. Acesta este un război ilegal', a transmis Arnold Schwarzenegger.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă