Cine este și cum arată iubita lui Arnold Schwarzenegger. E cu 27 de ani mai tânără

Publicat pe

Cum arată iubita lui Arnold Schwarzenegger. Nu e un secret pentru nimeni că faimosul Terminator a fost un cuceritor la viața lui, așadar nu este de mirare că actorul are, chiar și la 74 de ani, o iubită cu 27 de ani mai tînără. Mai mult, relația lor merge foarte bine, de vreme ce cei doi formează un cuplu de nu mai puțin de 8 ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dat fiind că are un statut de cuceritor, nu puțini sunt cei care s-au întrebat cum arată și cine este iubita lui Arnold Schwarzenegger. Se pare însă că actorul s-a cumințit la senectute, fiindcă în ultimii 8 ani i-a fost alături iubitei sale Heather Milligan, ce-i drept cu 27 de ani mai tânără. Sau poate a venit în sfârșit momentul să spună adio aventurilor și vieții tumultuoase.

Cine este și cum arată iubita lui Arnold Schwarzenegger. E cu 27 de ani mai tânărăCine este și cum arată iubita lui Arnold Schwarzenegger. E cu 27 de ani mai tânără

Cine este și cum arată iubita lui Arnold Schwarzenegger

Iubita lui Arnold Schwarzenegger, Heather Milligan, de profesie kinetoterapeut, împlinește curând 47 de ani, exact inversul vârstei actorului. Conform contului ei de Twitter, iubita actorului are propria sa afacere – cabinetul Elie Otho Sport – unde tratează sportivii profesioniști. Ea a participat inclusiv la celebra competiție de forță a actorului, Arnold Strongman Classic, unde i-a tratat pe unii dintre participanți… Așadar, cei doi sunt legați inclusiv pe plan profesional.

Citește și: Arnold Schwarzenegger – Terminatorul. Guvernatorul. Divortatorul

Citește și: Arnold Schwarzenegger, o viață amoroasă scandaloasă! Sex de cinci ori pe zi și orgii la sala de sport

Citește și: Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei s-au despărțit.Ea a fost surprinsă la fostul iubit

Citește și: Cum a reacționat Alexandra Stan când a fost întrebată dacă a divorțat.Gestul i-a uimit pe fani

Citește și: Oana Roman și tatăl ei, Petre Roman, s-au certat iar:„Lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea’

Arnold și iubita lui au fost surpinși împreună pentru prima dată în Santa Monica, în 2013, la ceva timp de când erau împreună, în timp ce se sărutau. Pentru unii, diferența de vârstă de 27 de ani ar putea reprezenta o problemă, dar nu și pentru cei doi îndrăgostiți. Drept dovadă fostul guvernator al Californiei și iubita lui formează un cuplu și după 8 ani și par la fel de îndrăgostiți ca la început.În plus, pe cei doi îi leagă și pasiunea pentru călătorii, de-a lungul relației Arnold și Heather făcând înconjurul lumii.

Arnold, un adevărat Terminator și la 74 de ani

Deși pe parcursul pandemiei viețile tuturor au fost puse în stand by, nu același lucru se paote spune și despre faimosul Terminator. La 74 de ani Arnold este încă extrem de activ, așadar el și Heather obișnuiesc să se plimbe cu bicicleta pe străzile orașului. Recent, actorul, afișând un look demn de filmele de acțiune care l-au făcut faimos, a ieșit alături de iubita sa la shopping. Evident, cei doi, care s-au dat jos dintr-un Humvee – o mașină militară – nu au rămas neremarcați pe străzile din Los Angeles. Cu haine de camuflaj, barba nerasă și trabucul în colțul gurii, Arnold avea un look intimidant. Zâmbetul larg al lui Heather, contrastant cu imaginea iubitului ei, dădea însă de înțeles că Terminator nu este chiar așa de fioros pe cât pare.

Cel puțin nu acum, la 74 de ani, fiindcă în tinerețe Arnold Schwarzenegger a avut o viață amoroasă demnă de un film XXX… Viață despre care au făcut mărturisiri compete iubitele sale. Începând cu poveștile despre virilitatea sa deosebită și încheind cu partidele de sex în grup și un copil secret, se pare că nu există lucru pe care să nu-l fi încercat!

În anul 2011 a ieșit la iveală aventura pe care starul din Terminator a avut-o, chiar sub nasul soției, cu menajera familiei, Mildred „Patty' Baena. Cel mai dureros a fost pentru soția starului hollywoodian să afle că atât ea, cât și femeia cu care soțul său a înșelat-o au fost însărcinate în aceeași perioadă, Maria Schriver și Mildred Baena devenind mame la doar cinci zile distanță una de cealaltă Drept urmare, deși era mama celor patru copii ai săi – Katherine (30), Christina (29), Patrick (26) și Christopher (22) -, actrița a decis, în 2011, să pună capăt unui mariaj de 25 de ani.

Se pare însă că iubita mult mai tânără a lui Arnold Schwarzwenegger l-a cumințit pe actor. Sau poate vârsta…

Foto: Hepta, Profimedia, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter