Adrian Văncică, alias Celentano din Las Fierbinți, a împlinit 45 de ani. Ce cadouri a primit din partea fiicelor sale

Publicat pe

Adrian Văncică, alias Celentano din Las Fierbinți, a împlinit 45 de ani. Adrian Văncică este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta a devenit cunoscut după ce a interpretat rolul lui Celentano în serialul Las Fierbinți de la ProTV. Astăzi el își sărbătorește ziua de naștere, iar cu această ocazie, fiicele sale i-au pregătit cadouri cu valoare sentimentală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adrian Văncică este unul dintre cei mai iubiți oameni din echipa ProTV. Acesta interpretează rolul lui Celentano în serialul Las Fierbinți. Astăzi, 18 martie 2022, el își sărbătorește ziua de naștere. Cu această ocazie, fiicele sale i-au pregătit cadouri făcute manual. Iată ce a primit actorul la împlinirea vârstei de 45 de ani!

Adrian Văncică, alias Celentano din Las Fierbinți, a împlinit 45 de ani. Ce cadouri a primit din partea fiicelor saleAdrian Văncică, alias Celentano din Las Fierbinți, a împlinit 45 de ani. Ce cadouri a primit din partea fiicelor sale

Acesta a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre darurile pe care le-a primit de la fiicele sale. Iată ce a declarat actorul!

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți.Au două fetițe

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică.Celentano din Las Fierbinți are o familie superbă

Citește și: Cristina și Georges de la Căsătoriți pe nevăzute, primele declarații după terminarea emisiunii:„Eu îl voiam pe el’

Citește și: Cum a reușit Adda să se vindece de diabetul de tip 2:„Nu mai am pentru că…’

Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, a împlinit 45 de ani

Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, a împlinit 45 de ani. Adrian Văncică își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu această ocazie, fiicele sale i-au pregătit două cadouri absolut uimitoare. Una dintre acestea i-a scris o poezie extrem de emoționantă, iar cealaltă i-a făcut o caricatură.

„Surprizele mi le-au făcut fetele mele și familia mea. Urmează și de la prietenii mei diseară. Eu am două fete, una este extrem de talentată pe tot ce înseamnă poezie și aranjarea cuvintelor și mi-a făcut o poezie. Nu mă pui să-ți citesc, că n-o să pot s-o fac. Cea mare mi-a făcut o caricatură cu umbră de leu, s-a inspirat din altă parte, dar e făcută punct cu punct de către ea.', a spus el pentru Cătălin Măruță.

Este unul dintre scenariștii Las Fierbinți

Mulți oameni îl cunosc pe Adrian Văncică drept Celantano din Las Fierbinți, însă puțini sunt ce care știu că el scrie scenariul pentru serial. Dacă despre vaccin și pandemie el a făcut un întreg episod, despre războiul dintre Rusia și Ucraina, acesta nu vrea să scrie nimic momentan.

„Cred că e prea devreme. Am cel puțin 10 idei, dar e un subiect mult prea complicat ca să ne apucăm acum să râdem. Știm, o să vină vremea. Cum nu ne-am grăbit cu vaccinarea, așa o să facem și cu subiectul ăsta. Sper să se termine cu asta.', a spus actorul.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter