Îl mai ții minte pe Arsenie de la O-Zone? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Publicat pe

Arsenie Todiraș a simțit gustul succesului în momentul în care a debutat alături de Radu Sîrbu și Dan Bălan cu trupa O-Zone. Piesele lor sunt ascultate și astăzi, atât în România, cât și în străinătate. Iată cu ce se ocupă acum Arsenie de la O-Zone.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În 2004, trupa O-Zone rupea toate topurile din România și ajungea cunoscută și peste hotare. Un an mai târziu, în 2005, Arsenium, Dan Bălan și Radu Sîrbu luau decizia de a-și continua carierele solo.

Îl mai ții minte pe Arsenie de la O-Zone? Cum arată și cu ce se ocupă acumÎl mai ții minte pe Arsenie de la O-Zone? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Cu ce se ocupă acum Arsenie de la O-Zone

Arsenie Todiraș alias Arsenium are acum 38 de ani și s-a stabilit în Rusia, unde a avut parte de un mare succes pe plan muzical.

Am carieră solo, stau în Rusia și am zis să mă mai întorc prin România, că mă sună lumea. Nu există diferența între trupă și solo, depinde de hit. Cu băieții din fosta trupă păstrez legătura, cu Radu mai mult', a spus Arsenie, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Mama lui Dan Bălan de la O-Zone, super sexy în costum de baie, la 62 de ani!

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă tatăl lui Dan Bălan.

Citește și: Răzvan Simion, moment stânjenitor. Ce a spus un invitat despre el și Lidia Buble:

Citește și: Cu câți bani vindeau Brigitte și Florin Pastramă măștile contrafăcute.

După ce s-a decis să înceapă o carieră muzicală în Rusia, Arsenie și-a schimbat complet și look-ul. Imaginea lui este una mult mai îndrăzneață acum, artistul fiind vopsit blond.

Tot în Rusia, Arsenie și-a cunoscut și iubita, pe Mianna. Amândoi sunt pasionați de muzică și privesc împreună spre viitor.

Am prietenă, sunt de mulți ani, de vreo patru ani. M-am așezat la casa mea. Mă iubește și o iubesc foarte mult. Acum nu am luat-o cu mine în România pentru că a obosit, eu am tot umblat. Fata mea e foarte frumoasă. Îmi plac vacanțele, ne facem timp', a mai spus Arsenie.

Cariera muzicală a lui Arsenie, după O-Zone

Mulți artiști din România, de pe vremea O-Zone, au renunțat între timp la muzică și au cu totul alte ocupații. Dar nu este și cazul lui Arsenie de la O-Zone.

Arsenie a reprezentat Republica Moldova la Eurovision, în 2006, cu piesa „Loca'. În 2008, artistul lansa single-ul „Rumadai' care ajungea în Top 100 din Germania și Austria.

Arsenie nu s-a desprins de tot de România, iar în 2014 reprezenta țara noastră în cadrul festivalului „Vina del Mar', cel mai important din America Latină, unde a și câștigat premiul pentru interpretare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter