Anna Lesko - Greu de sedus

Publicat pe

Anna Lesko – Greu de sedus

Anna Lesko – Greu de sedus

„Imi doresc foarte mult 2 copii, dar si sa fiu o mama tanara. Sper sa ii fac pana in 30 de ani. E bine sa ne lasam purtati de viata, dar sa constientizam ca timpul trece.

Anna Lesko

Dragostea a inceput pe litoral
La 17 ani, a venit sa petreaca o vara la Constanta in calitate de dansatoare. Atunci, Irinel Columbeanu a remarcat-o si i-a cazut cu tronc frumoasa rusoaica. Din pacate, Anna nu vorbea o boaba romaneste, asa ca se intelegeau mai mult prin semne si intuitie. Irinel s-a infiintat a doua zi cu un dictionar ruso-roman, incercand sa stabileasca un canal de comunicare, insa mai mult se distrau copios. Anna isi aminteste: „Iri avea atunci 37 de ani si m-am simtit extrem de atrasa de el. Parca se uita dincolo de mine, cumva in profunzime. Imediat dupa aceea, m-am mutat la Bucuresti si am stat inca din prima zi impreuna. Planurile Annei de a face actorie la Moscova au fost deturnate, asa ca a inceput o alta viata, intr-un loc complet nou, cu o limba necunoscuta, alaturi de un om cu 20 de ani mai mare. „Langa Irinel, am fost foarte fericita. L-am iubit, iar asta a facut sa dureze relatia noastra mai bine de 8 ani; plus ca am fost alaturi de el in niste momente foarte grele. Relatia cu el m-a facut sa completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind in plin proces de maturizare. Insa acum cred ca lucrurile trebuie facute la timpul lor, neaparat la timpul lor. Poate am fost prea tanara pentru relatia in care am trait, potrivita mai degraba pentru o femeie de 30 de ani. Am fost cu multi pasi inaintea varstei mele. Relatia asta m-a aruncat intr-o lume mult prea serioasa. In mare masura a fost bine pentru ca am stiut sa iau lucrurile ca atare, m-am mulat situatiei si am stiut sa-i dau viata, sa-i gasesc partea creativa si sa o dezvolt. Insa acum, daca ma intrebi, nu le sfatuiesc pe fetele tinere sa se arunce intr-o relatie cu un barbat mult mai matur. Trebuie sa ai un caracter foarte puternic pentru ca ori cedezi, ori intelegi ceva din respectiva relatie. Insa Anna Leskova, pe numele ei adevarat, este foarte ambitioasa si tenace, asa ca, odata instalata la Bucuresti, si-a pus in minte sa nu piarda nici macar un an. S-a pus serios pe treaba, sa invete romana, sa se integreze si mai ales sa-si caute calea, acel domeniu in care sa se exprime in mod creativ. „M-a ajutat foarte mult ca am optat pentru facultatea de drept, la zi. Sunt foarte perseverenta si muncitoare si am simtit ca trebuie sa-mi depasesc complexele induse de cei din jur ca as fi o fata frumoasa si proasta. In scurt timp, am ajuns in situatia in care colegii copiau dupa mine la examene. Insa invatam in fiecare zi cate 6-8 ore.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter