Broadway Bucuresti - The show must go on

Publicat pe

Broadway Bucuresti – The show must go on

Broadway Bucuresti – The show must go on

De curand, bucurestenii au putut respira aer newyorkez. Opereta s-a imbracat in haine de cabaret si s-a transformat pentru cateva seri in Broadway.

Dupa doi ani de absenta, Opereta s-a scuturat de funingine si a surprins pe toata lumea la inceput de stagiune. Din dorinta de a castiga un public nou, mai tanar, conducerea a decis sa lase ariile la o parte si sa treaca pe musical. Si bine a facut. Spectacolul „Broadway-Bucuresti, aflat deja la a treia reprezentatie, se anunta a fi vedeta anului 2007.

Incendiul din primavara lui 2005 a distrus scena principala si o mare parte din recuzita. Teatrul de Opereta „Ion Dacian a fost nevoit sa-si inchida portile pentru restaurari. La doi ani de la nefericitul eveniment, conducerea planuia o relansare. Si momentul prielnic nu a intarziat sa apara. Ambasada Statelor Unite tocmai organiza o serie de evenimente culturale cu scopul celebrarii orasului New York. Opereta si-a anuntat atunci intentia de a realiza un colaj de musicaluri, ca omagiu adus Broadway-ului si a primit pe loc binecuvantarea ambasadorului. Insusi primarul New York-ului, Michael Bloomberg, si-a aratat recunostinta, trimitand salutari cordiale intregii echipe.

Razvan Mazilu
Razvan Mazilu in „Cabaret
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter