Leslie Hawke - Si-a luat fiul la intrebari

Publicat pe

Leslie Hawke si-a luat fiul la intrebari, special pentru VIVA! Asadar, nu toate mamele pornesc de la premisa ca au copii perfecti. Leslie a discutat cu Ethan atat despre noul sau film, „Daybreakers, cat si despre studiile nefinalizate ale acestuia.

Am stat de vorba cu Ethan intr-o dimineata de inceput de august, cand eram amandoi in Londra. El se afla acolo ca sa-l joace pe Shakespeare la Teatrul Old Vic. Eu venisem la Londra ca sa petrec ceva vreme cu nepotii mei. Cu o seara inainte vazusem filmul „Twilight impreuna cu nepoata mea de 11 ani.

Leslie Hawke, Ethan Hawke

Se pare ca vampirii sunt in voga. Urmatorul tau film, „Daybreakers, este tot despre vampiri. Cum iti explici aceasta popularitate?
Este amuzant sa vezi ce amploare ia subiectul. Noi am facut „Daybreakers acum doi ani, iar lucrul la film incepuse inca si mai inainte. In majoritatea filmelor, vampirii sunt intrusii, dar in „Daybreakers este exact invers: vampirii sunt specia dominanta, iar oamenii sunt minoritatea pe cale de disparitie. Puteti vedea trailer-ul pe youtube.com.

Cand aveai 7 ani, de Halloween, te-ai costumat in Dracula si ai castigat locul I pe scoala la concursul de costume. Ti-ai dorit dintotdeauna sa fii vampir?
Sincer sa fiu, nu am jucat in acest film pentru ca era cu vampiri. Criteriul principal dupa care aleg un film este ca anumiti regizori pur si simplu imi dau incredere. Fratii Spierig sunt niste maniaci ai ecranului. Cand ne-am intalnit prima data sa vorbim despre film mi-au dat un DVD cu o scena din filmul meu, „Before Sunset, modificata de-asa natura incat sa arat ca un vampir. Am fost impresionat de un asemenea efort.

Ai spus odata, intr-un interviu, ca majoritatea oamenilor se pricep la mult mai multe lucruri decat cele pe care au realmente ocazia sa le faca.
Nu stiu cum sta treaba in Romania, dar in America suntem judecati dupa profesiile noastre, in conditiile in care suntem priceputi la mult mai multe lucruri decat cele pentru care suntem platiti. Daca un om are norocul sa traiasca suficient de mult, o educatie vasta ii da posibilitatea sa faca diverse. Nu de asta ai ales si tu Romania, in primul rand?

Da, asa presupun. Desi, daca nu as fi avut de crescut un copil la 22 de ani, probabil ca as fi aderat atunci la Corpul Pacii, in loc sa intru in afaceri.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter