Leslie Hawke - Si-a luat fiul la intrebari

Publicat pe

Ca tot ai adus vorba de Balul de Halloween, tema balului de anul acesta sunt filmele si vrem sa prezentam unul in premiera. Poate chiar unul dintre filmele tale. Vei veni?
Imi doresc si s-ar putea sa si reusesc, doar ca voi fi in focul filmarilor pentru „Moby Dick in Noua Scotie, in Canada, si nu sunt sigur ca voi putea ajunge in Romania. Promit sa incerc.

Pentru Leslie Hawke, mama lui Ethan Hawke, Romania a devenit ,,acasa din anul 2000. Impreuna cu Maria Gheorghiu a fondat Asociatia Ovidiu Rom pentru a-i sprijini pe copiii din familii sarace sa aiba acces la educatie. Programul ,,Fiecare Copil in Scoala are 4 pasi: aplicarea legislatiei, masuri educative, sprijin pentru familie si copii si constientizarea opiniei publice. In luna iunie, Ovidiu Rom a initiat campania ,,Scoala te face mare in parteneriat cu Asociatia Telefonul Copilului. Spoturile sociale transmise de televiziuni invita cetatenii care stiu un copil nescolarizat sa sune la 116-111 (apel gratuit oferit de Romtelecom and Cosmote) promovand mesajul ca ,,Fiecare copil in scoala e responsabilitatea fiecaruia dintre noi. Facebook page: Fiecare copil in scoala, site www.ovid.ro

„The Halloween Charity Ball: Global Edition va avea loc chiar in noaptea de Halloween, pe 31 octombrie 2009 la Palatul Parlamentului. Tema va fi ,,Costumati-va GLOBAL – Daruiti LOCAL. Mai multe informatii despre cum va puteti implica aflati de la www.halloween.ovid.ro.

Claudia Cosma

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter