Ce avere are Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, și cât câștigă pe an. Lucrează la Ministerul Afacerilor Externe

Publicat pe

S-a aflat ce avere are Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, și cât câștigă pe an. Partenerul prezentatoarei TV lucrează la Ministerul Afacerilor Externe. În trecut, acesta afost și consul în Tripoli, capitala Libiei. Acest lucru se întâmpla în anul 2019. Iată ce salariu primește anual pentru munca prestată. E vorba despre o sumă uriașă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat ce avere are Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, și cât câștigă pe an. Ei bine, adevărul s-a aflat chiar pe declarației lui de avere. Acolo sunt menționate bunurile pe care le deține, dar și ce salariu primește anual pentru munca prestată. Bărbatul lucrează de mai mulți ani la Ministerul Afacerilor Externe și a fost și consul.

Ce avere are Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, și cât câștigă pe an. Lucrează la Ministerul Afacerilor ExterneCe avere are Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, și cât câștigă pe an. Lucrează la Ministerul Afacerilor Externe

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă din România. Povestea lor de iubire a început în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când el locuia în Africa. La fel ca partenera lui, și Adrian Brâncoveanu e o fire destul de discretă, astfel că nu s-au știut prea multe despre averea lui până acum.

Citește și: Cum se înțelege Andreea Marin cu fiica ei, Violeta:„Mă uit la ea şi, pe de-o parte, mă încântă, pe de altă parte, mă sperie'

Citește și: Cum l-a cunoscut Andreea Marin pe Adrian Brâncoveanu:„Am ajuns să vorbim despre o situație neplăcută'

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat.Cum au fost surprinși, la scurt timp de la despărțire

Citește și: Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase:„Nu am cumpărat nimic în rate'

Ce avere are Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, și cât câștigă pe an

În 2019, Adrian Brâncoveanu a fost consul în Tripoli, capitala Libiei. Potrivit declarației de avere din mai 2019, iubitul Andreei Marin a câștigat salariul anual de 47.468 de dolari și 13.095 de lei, scrie Libertatea.

În aceeași declarație de avere, Adrian Brâncoveanu, angajat la Ministerul Afacerilor Externe, a notat și proprietățile pe care le deține, conturile și tot ce are pe numele lui. În mai 2019, iubitul prezentatoarei nu deținea niciun teren, nici în Capitală, dar nici în vreo altă zonă din țară.

Însă, în ceea ce privește clădirile, se pare că iubitul Andreei Marin deține două proprietăți în București. E vorba despre o locuință de peste 100 de mp cumpărată în 2014 și alta mai mică, de circa 30 de mp, achiziționată în 2015.

Lucrează la Ministerul Afacerilor Externe

În declarația de avere făcută publică în 2019, la categoria bunuri mobile, Adrian Brâncoveanu a trecut mașina pe care o deține. Este vorba despre un autoturism marca Lexus dobândit în anul 2016, un motociclu marca Suzuki achiziționat în 2011 și altul BMW din 1991.

În declarația de avere, iubitul Andreei Marin a precizat și că nu deține metale prețioase, bijuterii, tablouri sau alte opere de altă și că nu are datorii la bancă. Însă, Adrian Brâncoveanu are active financiare. În anul 2019, în cele trei conturi ale sale acesta avea 1.211 de euro, 30, 614 de dolari și 3,452 de lei.

Andreea Marin, despre meseria iubitului ei

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin explica într-un interviu că iubitul ei lucrează acum la Ministerul Afacerilor Externe. Spunea atunci că Adrian Brâncoveanu călătorește destul de des peste hotare, iar uneori îl mai însoțește și prezentatoarea. Acesta a revenit din străinătate și trăiește acum alături de fosta soție a lui Ștefan Bănică.

„A ales să se întoarcă în ţară şi să lucreze în acelaşi mediu, în Ministerul Afacerilor Externe, după trei ani pe care i-am petrecut la distanţă – eu – aici, el – în Africa. Nu a fost uşor, dar a venit să clădim o viaţă împreună. Asta nu înseamnă că nu mai are plecări. Şi cu un an şi ceva în urmă, a fost însărcinat cu afaceri în Oman. (…)

Îl însoţesc fără să stau permanent, pentru că ar însemna să renunţ la tot ceea ce fac aici şi asta nu se poate. Şi, mai cu seamă, nu se poate să renunţ la grija faţă de copilul meu, al cărui drum este deocamdată aici. Însă noi am găsit calea de mijloc prin care să facem ca lucrurile să fie bune pentru toţi', spunea Andreea Marin pentru okmagazine.ro.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter