Bianca Drăgușanu, jefuită. Hoții i-au furat ceasuri de lux și diamante: „Am fost gazați”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu, jefuită în vacanță. Vedeta a plecat la Monaco alături de mai mulți prieteni să se distreze fără să știe că avea să cadă pradă hoților. Deși locul unde a fost cazată era unul luxos, care dădea impresia că este și păzit, infractorii au reușit să îi fure mai multe obiecte de valoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a fost jefuită la Monaca. Se pare că hoții ar fi filat-o pe ea și pe prietenii ei mai multe zile la rând așteptând momentul oportun să acționeze.

Bianca Drăgușanu, jefuită. Hoții i-au furat ceasuri de lux și diamante: „Am fost gazați'Bianca Drăgușanu, jefuită. Hoții i-au furat ceasuri de lux și diamante: „Am fost gazați'

Bianca Drăgușanu, jefuită în vacanță. Vedeta recunoaște că avea la ea genți de firmă și ceasuri de lux, pentru că obișnuia să își ia în vacanță doar accesorii scumpe.

„Când am fost în vacanță la Monaco, am stat la o vilă care era dotată cu tot ce e posibil omenesc în lumea asta, camere, piscine, bucătar, servitori, menajeră.

Dar, colac peste pupăză, noi am fost gazați și mie mi-au furat ce aveam eu mai mișto la mine. Atunci când pleci într-o vacanță îți iei cele mai mișto ceasuri, cele mai mișto genți, deci am rămas fără papuci. Ne-a gazat în cameră.

Ne-au urmărit cu dronă, ne-au filat vreo două trei zile și noi, români cu cașcaval, mergeam la plajă numai fiță, eram foarte opulenți. Practic, fiecare are un stil de viață.

Ne-au filat cu drona două trei zile. În prima noapte cu ploaie au intrat, în 40 de secunde au golit tot. Dar eu cred că cineva a dat pontul, pentru că au jefuit doar două camere, a noastră și a prietenului nostru', a declarat Bianca Drăgușanu despre faptul că a fost jefuită.

Bianca Drăgușanu, jefuită în vacanță. Paguba are multe zerouri

Bianca Drăgușanu, jefuită în vacanță. Ce este mai trist este faptul că totalul sumei a fost cu multe zerouri.

„Și totalul sumei a fost cu multe zerouri, ceasuri, brățări, diamante. Eu m-am trezit a doua zi, nici nu mi-am dat seama. Ne-am dus la poliție și ne-au spus că este uzual, se întâmplă.

Polițiștii credeau că sunt deja în altă țară pentru că trecuseră patru cinci ore. (…) Numai ceasul pe care mi l-au furat era 50.000 de euro. Eu acum când plec în vacanță nu îmi mai iau cu mine ceasurile, gențile', a declarat Bianca.

Citește și: Bianca Drăgușanu a fost curtată de Cristi Borcea:„O să se supere nevasta lui’

Citește și: De ce refuză Bianca Drăgușanu să participe la Survivor.„Nici pentru 100.000 euro pe zi’

Citește și: Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil! iubitul și cum au trecut peste greutăți

Citește și: Kira Hagi îl face mândru pe tatăl ei

Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu

Se pare că de data aceasta Gabi Bădălău i-a spus adio pentru totdeauna. În plus, el a mărturisit că vrea să iasă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor și să se concentreze pe afaceri.

Gabi Bădălău a mărturisit la Xtra Night Show că nu mai e într-o relație cu Bianca Drăgușanu și că au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Mai mult de atât, afaceristul a spus că pentru o perioadă și-ar dori să nu mai apară atât de mult în lumina reflectoarelor și mai degrabă să se poată concentra așa cum trebuie pe afacerile familiei, dar și pe cei doi copii pe care îi are din mariajul cu Claudia Pătrășcanu.

Câți bani a primit Bianca Drăgușanu pentru reclama la videochat

Bianca Drăgușanu a încasat 200.000 de euro pentru reclama la firma de videochat, aceasta fiind și cea mai mare sumă de bani pe care a primit-o pentru că și-a vândut imaginea.

Vedeta a detaliat și a spus că a primit 100.000 de euro pentru 3 luni, după care a mai prelungit contractul pentru alte 3 luni.

100.000 de euro pe trei luni. Am mai prelungit încă trei luni și am mai luat încă 100.000 de euro. Apropo de asta că a fost o mare controversă, că toată lumea zicea că nu e adevărat.

Se poate verifica. Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Iar eu când m-am dus la bancă și am depus și așa m-au sunat: De unde? Cine? Deci peste 10.000 de euro te întreabă orice. Oficial îmi merge foarte bine’, a spus Bianca Drăgușanu, la Teo Show.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter