Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică rar întâlnită. Ce și-a făcut la mâini: "Frumusețea presupune sacrificii"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și-a făcut recent o nouă intervenție estetică, deși pare greu de crezut că ar mai avea nevoie de vreo îmbunătățire… Vedeta a mărturisit însă că nu doar chipul are nevoie de îngrijire, așa că a mai bifat o vizită în cabinetul medicului estetician, de data asta pentru o intervenție la nivelul mâinilor. Iată la ce procedură a apelat de data asta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu i-a făcut ieri o vizită esteticianului pentru o nouă intervenție estetică, deși, teoretic, a atins perfecțiunea. Cu toate acestea, vedeta mărturisește că întotdeauna este loc de îmbunătățiri, așa că a apelat la o tehnică de rejuvenare a pielii.

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică rar întâlnită. Ce și-a făcut la mâini: "Frumusețea presupune sacrificii"Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică rar întâlnită. Ce și-a făcut la mâini: "Frumusețea presupune sacrificii"

Bianca Drăgușanu, încă o intervenție estetică, de data asta la nivelul mâinilor

Nu a ascuns niciodată numărul operațiilor estetice sau al procedurilor non-invazive pe care le-a suferit, așadar Bianca Drăgușanu le-a povestit fanilor ei din social media și despre cea mai recentă intervenție estetică la care a apelat. Nu e un secret pentru nimeni că, dacă vrei să afli vârsta adevărată a unei femei trebuie să te uiți mai întâi la mâinile ei, primele care trădează cu adevărat numprul anilor. Drept urmare, Bianca a ales să apeleze la o nouă terapie.

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut două intervenții estetice: „Sunt un STAR”

Citește și: Primele imagini cu Bianca Drăgușanu după ultima operație estetică. Cum arată cu „ochi de pisică'

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut câte operații estetice a făcut: „Nu vreau să devin Angelina Jolie”

Citește și: Cristina Cioran o critică dur pe Bianca Drăgușanu, pentru operațiile estetice: „Cineva ar trebui să-ți spună să te oprești'

'Am decis ca astăzi să-mi fac un fel de mezoterapie la mâini. Nu de alta, dar trebuie să ne îngrijim cu totul, nu doar fața, nu doar buzele, nu doar botoxul, nu doar ridurile, nu doar sâni. Toate procedurile sunt extraordinare. Mie îmi place să fiu frumoasă, frumusețea presupune anumite sacrificii. Atunci, să-i dăm drumul', a spus Bianca Drăgușanu, care s-a și filmat în timpul procedurii.

Mezoterapia este o procedură minim invazivă și nechirurgicală, care presupune injectarea unui cocktail de substanțe la nivelul mezodermului și care previne îmbătrânirea pielii, energizând și tonifiind pielea în profunzime.

Câte operații are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a trecut de mai multe ori prin cabinetul medicului estetician și a menționat nu o dată că o să se opereze până moare. Anul trecut, vedeta a vorbit despre operațiile ei estetice, asistată de medicul ei estetician, care le-a enumerat pe toate.

„Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Are, că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale.

Talia e așa că am slăbit și am făcut sport. Știu că există chestia asta cu scosul coastelor, dar e dăunătoare. S-a lucrat și la fund, dar fac si sală', a spus medicul Alexandra Filip, la Teo Show.

De asemenea, anul trecut în decembrie, Bianca Drăgușanu a mai apelat la o intervenție estetică, și anume cantopexie, operație ce are ca scop alungirea ochilor.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter