Primele imagini cu Bianca Drăgușanu după ultima operație estetică. Cum arată cu „ochi de pisică”

Publicat pe

Primele imagini cu Bianca Drăgușanu după intervenția de cantopexie. Bianca Drăgușanu este deja cunoscută pentru schimbările pe care le-a făcut de-a lungul timpului. După ce diva a ales să își aducă anumite îmbunătățiri la nivelul feței și al corpului, aceasta încă nu se oprește din a vizita medicul estetician. Ultima intervenție pe care a făcut-o a fost cea de cantopexie, ce are ca scop alungirea ochilor. Blondina este extrem de fericită de rezultat și a postat primele imagine cu „ochii de pisică'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din showizul românesc. Aceasta a atras atenția publicului de la prima operație estetică pe care a făcut-o. De atunci, diva și-a dorit să aducă îmbunătățiri semnificative asupra imaginii ei, motiv pentru care a apelat de multe ori la medicul estetician. De această dată, blondina și-a dorit ca ochii săi să fie puțin mai alungiți, motiv pentru care a apelat la cantopexie.

Primele imagini cu Bianca Drăgușanu după ultima operație estetică. Cum arată cu „ochi de pisică'Primele imagini cu Bianca Drăgușanu după ultima operație estetică. Cum arată cu „ochi de pisică'

Diva a postat pe Instagram imaginile cu rezultatul intervenției. Aceasta a declarat că este foarte încântată și că recomandă cu drag această procedură de înfrumusețare.

Citește și: Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică:„Mă voi opera până în momentul în care…'

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Adi Cristea, la 9 ani de la despărțire:„Un om foarte nepăsător'

Citește și: Adelina Pestrițu a explicat de ce și-a împodobit bradul de Crăciun cu „ciori':„Să știți că…'

Citește și: Cu ce se ocupă Silvia Popescu după Bravo, ai stil!:„Mi s-au închis toate ușile în nas…'

Primele imagini cu Bianca Drăgușanu după intervenția de cantopexie

Bianca Drăgușanu este una dintre puținele persoane din showbiz care își asumă fiecare interveție estetică pe care și-o face. De această dată, blondina a dorit să aibă „ochi de pisică', așa că a plecat imediat la medicul său din Cluj. Imediat după procedură, aceasta a postat pe Instagram imaginile în care apare alături de cei doi specialiști care o ajută de fiecare dată când își dorește o nouă schimbare.

„Dupa interventia de cat eyes' pot sa spun ca rezultatele sunt mai mult decat incredibile si va recomand cu drag si voua aceasta interventie', a scris diva pe Instagram.

Vrea să își schimbe silicoanele

Bianca Drăgușanu nu se oprește aici în ceea ce privește operațiile estetice. Diva își dorește ca în viitorul aropiat să facă o schimbare la nivelul bustului. Chiar dacă în acest moment are silicoane, ea vrea să și le schimbe cu unele mai mici. Fosta soție a lui Victor Slav își dorește să experimenteze și să încerce noi lucruri în materie de intervenții estetice.

Aceasta merge constant la aceeași clinică și la același medic specialist. Deși există foarte multe cabinete de acest gen în București, Bianca preferă să facă un drum de Cluj atunci când vrea să își aducă îmbunătățiri.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter