Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii: „Am cedat”

Publicat pe

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' le-a dat fanilor săi motive de îngrijorare, după ce s-a afișat pe patul unei unități medicale. La scurt timp după ce a primit îngrijiri din partea doctorilor, blondina le-a povestit fanilor săi ce s-a întâmplat. Iată cum s-a ajuns aici!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii. În urmă cu câteva ore, blondina și-a îngrijorat toți fanii din mediul online. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' s-a fotografiat pe patul unei unități medicale, cu branula în mână. Potrivit spuselor ei, ea a avut nevoie nu doar de una, ci de mai multe perfuzii. Abia când și-a mai revenit puțin, ea le-a povestit internauților ce i s-a întâmplat.

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii: „Am cedat'Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii: „Am cedat'

Emily Burghelea este un nume cunoscut în mediul online. Se numără printre cele mai apreciate influencerițe și are mii de urmăritori pe Instagram. De curând, în viața ei a avut loc un adevărat miracol. A devenit mamă și a adus-o pe lume pe superba ei fiică, Amedeea. Deși are o viață la care mulți visează, din păcate, nici ea nu este ocolită de necazuri. Recent, ea a ajuns la spital, de urgență.

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea, la spital în luna de miere:„Problemele lui s-au accentuat'

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Emily Burghelea.S-a îndrăgostit de ea când nu era celebră și nu avea intervenții estetice

Citește și: Adelina Pestrițu a explicat de ce și-a împodobit bradul de Crăciun cu „ciori':„Să știți că…'

Citește și: Ce mult a crescut fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache!Cum arată David la 16 ani

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii

În urmă cu câteva ore, Emily Burghelea le-a dat admiratorilor săi serioase palpitații, pozându-se pe patul de spital. După cum puteți vedea și dumneavoastră în GALERIA FOTO, fostei cocurente de la „Bravo, ai stil!' i-au fost administrate mai multe perfuzii pentru a se putea repune pe picioare. Așadar, blondina a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-și reveni.

La scurt timp, Emily Burghelea le-a explicat fanilor întreaga situația, pentru a nu mai fi îngrijorați. Din fericire, ea a mărturisit că se simte bine acum, în urma perfuziilor. Potrivit spuselor sale, oboseala și-a pus amprenta asupra organismului său.

Ce s-a întâmplat cu blondina

Influencerița a povestit că atunci când fiica ei a fost bolnavă, ea a fost internată. Atunci, ea nu a dormit și nici nu a mâncat cum trebuie și a revenit în forță, fără să se odihnească. Așadar, Emily Burghelea a susținut că aceste lucruri au făcut-o să cedeze.

„Sunt mai bine acum. Mă resimt după toată oboseala acumulată. Poate nu s-a văzut, dar când Amedea a fost bolnavă eu am fost internată. Nu am dormit, nu am mâncat, apoi am revenit în forță fără să mă odihnesc', a scris Emily Burghelea pe instagram.

Emily Burghelea a mărturisit că perfuziile i-au fost de mare ajutor și că acum se simte mai bine. Cu toate astea, încă mai resimte o migrenă destul de apăsătoare.

„Azi am cedat și am ajuns eu la spital… Perfuziile m-au ajutat, dar încă mă doare capul foarte tare', a continuat ea.

Emily Burghelea, cu ochii în lacrimi pe Instagram

În urmă cu ceva vreme, Emily Burghelea i-a mai făcut pe fanii ei să-și ridice semne de întrebare. Blondina s-a afișat cu ochii în lacrimi, în urmă cu câteva săptămâni. Atunci, ea le spunea internauților că s-a descărcat, după ce a ajuns la limita puterilor și că e de părere că are nevoie de un psiholog.

„M-am descărcat după ce am ajuns la limita puterilor. Cred că am nevoie de un psiholog', scria atunci blondina pe internet.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter