Bianca Rus, prinsă în fapt la Bravo, ai stil! Celebrities. A „călărit” un bărbat fără nicio jenă: „Călăresc pe cine vreau eu”

Publicat pe

Bianca Rus a fost prinsă de colega ei de platou, Oana Radu, când era în brațele unui bărbat. În ediția de miercuri seară a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, Bianca Rus a fost pusă în fața dovezilor pe care Oana Radu i le-a prezentat.

Bianca Rus, prinsă în fapt la Bravo, ai stil! Celebrities. A „călărit' un bărbat fără nicio jenă: „Călăresc pe cine vreau eu'Bianca Rus, prinsă în fapt la Bravo, ai stil! Celebrities. A „călărit' un bărbat fără nicio jenă: „Călăresc pe cine vreau eu'
Citește și: Cine e iubitul Biancăi Rus de la „Bravo, ai stil! Celebrities” Cei doi și-au făcut în sfârșit publică relația


Oana a acuzat-o pe Bianca de falsitate și i-a reproșat că deși declară în fața camerelor că este o fată serioasă, atunci când ele se închid, vedeta își arată adevărata față.


„Fiecare decide cum se comportă, ce atitudine adoptă, dar în contextul în care unele dintre noi sunt puse la zid sunt transparente, să arunce cu piatră cel care este perfect. Nimeni nu este perfect în acest platou, dar când zici că: Eu sunt o fată serioasă, eu mă mărit!, iar după ce s-a oprit camera erai călare pe hairstylist-ul Andreei…', a declarat Oana Radu, spre surpinderea colegei sale.

Citește și: Scandal la Bravo, ai stil! Celebrities între Oana Radu și Bianca Rus: „Dar sexuț ați făcut?'


După ce i-a arătat filmarea în care s-a așezat în brațele unui bărbat, Bianca Rus a protestat.

„Fac ceea ce vreau eu, stau călare peste cine vreau eu și cu cine vreau eu. Pur și simplu era pe scaunul meu și m-am așezat, nu am ținut cont că e el acolo. Nici nu l-am văzut', s-a apărat concurenta, după acuzele aduse.

Citește și: Oana Radu a ironizat-o pe Bianca Rus la Bravo, ai stil! Celebrities! Comentariile artistei au stârnit hohote de râs în platou


'Minți!', i-a răspuns imediat Oana Radu, după care Bianca a completat: „M-au filmat în timp ce stăteam în brațele unui bărbat. Care este problema? Te oftici?'.

Cele două cântărețe au avut dispute încă de când au intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities. Vedetele găsesc mereu motive de polemică și își aruncă, cu fiecare ocazie, cuvinte urâte una alteia.

Citește și: Cine este Bianca Rus de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Artista a slăbit 60 de kilograme!


Bianca Rus are o relație cu Ștefan Farell, un important om de afaceri din Cluj. Cei doi sunt la începutul relației, însă vedeta speră să se mărite curând.

Citește și: Un nou scandal la Bravo, ai stil! Celebrities. Andreea Tonciu și Bianca Rus și-au aruncat vorbe grele


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter